Alex Scott / Foto: Instagram @alexscott2

Foto Ținuta cu care și-a supărat șefii în timpul Cupei Mondiale din Qatar! ”Acest lucru nu se va mai repeta”

articol scris de Digi Sport
13.12.2022, 13:26
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Alex Scott (38 de ani), fostă fotbalistă cu 140 de selecții în naționala Angliei, este în prezent în echipa de analiști sportivi trimisă de BBC la Campionatul Mondial din Qatar.

Alex Scott i-a supărat pe șefi: ”Acest lucru nu se va mai repeta”

Galerie Foto

Chiar dacă și-a făcut datoria cu brio, Scott i-a supărat pe șefii de la BBC din cauza unei ținute pe care a purtat-o într-una dintre aparițiile TV. Mai exact, fostul fundaș, care este și ambasadorul unui brand de haine, a postat câteva fotografii din timpul emisiunii pe contul său de Instagram și a etichetat firma respectivă.

Conducerea postului britanic a considerat că Alex Scott nu ar trebui să se folosească de poziția sa pentru a promova alte branduri și fosta jucătoare a fost atenționată. Aceasta a șters imediat numele casei de modă căreia i-a făcut reclamă și lucrurile au revenit la normal.

Am vorbit cu Alex, a șters eticheta respectivă și acest lucru nu se va mai repeta”, a declarat un purtător de cuvânt al BBC, potrivit The Sun.

Ținuta care i-a creat probleme lui Alex Scott / Foto: Instagram @alexscott2

Nu este prima dată când Alex Scott iese în evidență la CM din Qatar din cauza unui accesoriu vestimentar. FIFA le-a interzis jucătorilor să poarte banderola ”One Love” pe durata turneului final, prin care se arăta sprijinul pentru comunitatea LGBT, iar britanica a preluat banderola respectivă și a purtat-o în timpul unui live de la marginea terenului, înaintea jocului Anglia - Iran.

Alex Scott a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul

În urmă cu doi ani, într-un dialog deschis cu Troy Deeney, Alex Scott a dezvăluit că a avut probleme cu băutura, după ce şi-a încheiat cariera.

 "În momentul în care m-am retras şi lumea râdea de mine pe tema asta, m-am îndreptat spre băutură şi am încercat să ascund ceea ce simţeam".

"N-am spus asta nimănui. Nu i-am spus nici mamei mele, pentru că nu am vrut să se îngrijoreze. Sunt genul de persoană care îşi poartă singură de grijă şi care se descurcă singură, dar, uneori acesta nu este neapărat un lucru bun.", a afirmat Alex Scott.

"Când m-am retras şi am ajuns ţinta glumelor, am realizat că m-am îndreptat înspre alcool, pentru a ascunde ceea ce simţeam. Am ajuns într-un loc întunecat şi după Crăciun mi-am dat seama că nu mai pot continua aşa.

Aceea nu eram eu, trebuie să cer ajutor. Acum, când vorbesc despre sănătate mentală, zâmbesc. Pentru că ştiu cât de mult m-a ajutat terapia să părăsesc acel loc. Sunt fericită şi simt că vreau să împărtăşesc asta cu toată lumea", a mai spus Alex Scott.

  • Arsenal, Birmingham City și Boston Breakers au fost echipele la care a evoluat Alex Scott, de-a lungul carierei.
  • În 2012, Scott a reprezentat Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Londra.

Etichete: alex scott , tinuta alex scott , bbc cm 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale. „Să fie conștienți cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat, marţi, că va lovi țări din Europa dacă NATO permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca ţinte pe teritoriul rus, transmit agenţiile AFP şi EFE. „Ar trebui să fie conştienţi cu ce se joacă”, avertizează Putin țările NATO. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gică Craioveanu: ”Nu m-a chemat nimeni și nu înțeleg de ce”. Prezent în studio, Florin Prunea a reacționat

Mădălina Ghenea a publicat imaginile și a urmat ”avalanșa”: ”E jenant ce faci / Ce rușine!”. A venit imediat cu clarificări

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

FCSB, spre al treilea transfer al verii! Decizia luată de clubul la care joacă ”starul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe în ce condiții revine Florin Tănase la FCSB. ”Merg pe varianta asta”

Gigi Becali a anunțat transferul verii la FCSB! ”O să fie tare de tot”

Nicolae Stanciu a spus care e ”singurul lucru pe care l-ar schimba de la echipa națională”

Anunțul surprinzător făcut de Carlo Ancelotti înaintea finalei UEFA Champions League

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, zeiță în alb, într-o rochie cu decolteu amețitor. La 61 de ani atrage toate privirile oriunde ar fi

Gigi Becali, ofertă secretă pentru atacantul sud-african Tshegofatso Mabasa! Detaliile negocierilor cu Orlando Pirates citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Cinci alimente comune care pot fi mortale pentru animalele de companie. La ce trebuie să aibă grijă proprietarii