Mario Iorgulescu, în martie 2023 / Foto: Instagram@mario_iorgulescu_official

Total surprinzător! Gino Iorgulescu: ”Fiul meu nu a fost drogat și nici beat!” Acuzațiile tatălui lui Mario

articol scris de Digi Sport
08.11.2023, 22:30
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani şi 8 luni închisoare, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Gino Iorgulescu (67 de ani), președintele LPF și tatăl lui Mario Iorgulescu (28 de ani), a emis un comunicat în care, printre altele, a declarat că că un apropiat al victimei fiului său a venit la spital imediat după accidentul din urmă cu 4 ani și i-a cerut trei milioane de euro.

Gino Iorgulescu: ”A apucat să bea foarte puțin după ce a mâncat

De asemenea, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal contrazice evidența. Instanța a publicat documentele care atestă faptul că Mario Iorgulescu consumase o mare cantitate de alcool şi se afla sub influenţa drogurilor. În plus, îl acuză pe procurorul de caz că ”ar fi instrumentat” totul împotriva fiului său.

Motivul preluării intempestive nu se cunoaște. Sau, mai bine spus, nu se vrea cunoscut. Noi ne-am dat seama pe parcurs de ce s-a întâmplat asta. Pentru că procurorul de caz, în concurs cu familia concubinei victimei și cu sprijinul vădit al unei părți a presei, să construiască un caz de omor în jurul accidentului rutier.

S-au omis multe elemente în aceasta ‘construcție’ și poate ne explică procurorul Anghel Alexandru, deși este retoric pentru ca s-a văzut cum a distras atenția publicului de la familia de interlopi si traficanți de droguri.

Toate aceste circumstanțe trebuie să fie cunoscute înainte de a condamna public o persoană, indiferent de numele ei. Astfel, am să repet răspicat cele spuse mai sus: fiul meu nu a fost drogat și nici beat!!! A apucat să bea foarte puțin după ce a mâncat și, neputându-și controla impulsul, a plecat la acea oră, deci nu a apucat să se îmbete.

Mai târziu s-a aflat si cauza răspunzătoare de acest comportament impulsiv, și anume: leziunea pe creier de care nu știam, crezând ca manifestările și comportamentul lui sunt doar parte a unei perioade a adolscenței care va trece”, a spus Gino Iorgulescu, potrivit Fanatik.

FOTO Transformarea lui Mario Iorgulescu

În această primăvară, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

”Iubita” lui Iorgulescu jr a dat cărțile pe față

Galerie Foto

Mario Iorgulescu a postat în noiembrie 2022 o fotografie cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip (FOTO, în galeria de mai sus), cu mesajul ”My love (n.r.- iubirea mea)”.

Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum”, a mai spus Iorgulescu la acea vreme.

Cu toate acestea, recent, după ce Mario Iorgulescu a aflat decizia instanței, cea pe care a numit-o ”iubirea lui” a făcut lumină cu privire la relația dintre ei: “Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a spus Bianca Marina, conform cancan.ro.

Etichete: gino iorgulescu , mario iorgulescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter (IRNA). Întâlnire de urgență la Guvern

Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter produs duminică, anunță presa de stat din Iran. Guvernul iranian a convocat luni o „întâlnire de urgență”. Operațiunile de căutare a elicopterului prăbușit au durat toată noaptea. Dimineață au apărut imagini cu epava complet arsă, în zona de munte de la granița cu Azerbaidjanul. Elicopterul în care se afla președintele Raisi era un model fabricat în Statele Unite și care nu a mai putut fi importat în Iran după 1979.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! Cine ar fi, de fapt, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB ”peste capul staff-ului”. Prețul: 300.000 €

Record remarcabil pentru ”Messi al Turciei” la Real Madrid! Procentaj 100% și performanță cum rar se vede

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Prima reacție a lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan a scris istorie la PAOK: ”Îi mulțumesc”

Citeşte şi

Gino Iorgulescu, la ședință cu patronii de club! Se pregătește modificarea regulii U21 pentru SuperLigă

A reapărut! Cum a fost surprins și ce a făcut Gino Iorgulescu, la prima apariție publică după condamnarea lui Mario

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”