Lena Guillou, partenera lui Adil Rami / Foto: Instagram @lenoutsa

Totul pentru Adil Rami! Ce sacrificiu a făcut Lena Guillou pentru a fi aproape de campionul mondial

articol scris de Digi Sport
23.02.2022, 14:12
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Adil Rami (36 de ani), campion mondial cu selecționata ”Cocoșului Galic” în 2018, a trecut peste despărțirea de Pamela Anderson (54 de ani) și a început o relație cu Lena Guillou (29 de ani), un star TV și fotomodel din Franța.

Sacrificiul pe care l-a făcut Lena Guillou pentru a fi aproape de Adil Rami

Chiar dacă cei doi și-au oficializat relația abia în urmă cu câteva zile, legătură dintre ei ar fi început în urmă cu câteva luni, când Lena Guillou l-a impresionat pe Adil Rami cu un gest emoționant. Tânăra, participantă la un reality show renumit din Franța, a părăsit programul înainte de final fără a prezenta vreun motiv concret, se pare, de dorul fotbalistului. Lena a renunțat astfel nu doar la faimă, ci și la un contract generos.

Galerie Foto

Este într-o poveste de dragoste cu fotbalistul Adil Rami care vrea chiar să-i cunoască familia Lenei. E vorba de iubire reciprocă”, a spus blogger-ul Vaarruecos, potrivit 7sur7.be.

Lena Guillou are 29 de ani și este cunoscută pentru aparițiile în reality-show-ul "Les Marseillas a Dubai".

Din august 2021, Adil Rami a semnat cu Troyes, unde vrea să și relanseze cariera, chiar dacă are 36 de ani. În ultima vreme, campionul mondial a trecut pe la echipe precum Sochi sau Boavista.

  • 250 de mii de euro este cota de piață a lui Adil Rami, potrivit Transfermarkt.

Adil Rami: "Când eram la petreceri, în vacanțe, în jurul meu roiau multe femei ușoare, acompaniate de băieți cu buzunarele pline de droguri"

Stoperul cu 34 de selecții în naționala "Cocoșului galic" a scos în evidență câteva momente de care s-a lovit în carieră, episoade pe care acum le oferă lecție pentru mai tinerii săi colegi. Rami susține că dacă n-ar fi fost puternic din punct de vedere mental și ar fi căzut pradă unui anturaj dubios, azi n-ar mai fi fost fotbalist, ba chiar lasă să se înțeleagă că i s-ar fi putut întâmpla ceva mult mai rău.

"Când eram la petreceri, în vacanțe, în jurul meu roiau multe femei ușoare, acompaniate de băieți cu buzunarele pline de droguri. Dacă aș fi fost mai slab din punct de vedere mental, azi aș fi fost mort!

Fotbaliștii și sportivii sunt drăguți. Au faimă, au bani... Fără să generalizez, sunt o mulțime de fete care sunt interesate de faima ta, de banii tăi. Pentru că uneori vor să se asocieze cu tine doar pentru a-și crește capitalul de popularitate pe rețele de socializare", a dezvăluit Rami în urmă cu doi ani.

Etichete: adil rami , lena guillou , partenera adil rami , sacrificiu lena guillou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League

Exclusiv Gigi Becali a stabilit în direct echipa ideală all-time a FCSB-ului: ”A fost favoritul meu”

Răsturnare de situație în cazul lui Robert Lewandowski

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”