Ianis Hagi / Foto: Instagram @ianishagi

Transformarea spectaculoasă a lui Ianis Hagi. Cum arată acum fiul "Regelui"

articol scris de Digi Sport
10.07.2023, 08:24
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Ianis Hagi (24 de ani) este dorit de mai multe cluburi din Europa și ar putea pleca de la Rangers în această vară.

Ianis Hagi, transformare spectaculoasă: e un "pachet" de mușchi

Galerie Foto

Lecce, Aberdeen, Espanyol și Galatasaray sunt formațiile care și-ar fi exprimat dorința de a-l transfera pe internaționalul român, dar Rangers nu ar fi interesată să-l vândă pe Hagi jr., cel puțin în momentul de față, chiar dacă au apărut numeroase articole despre acest subiect.

Ianis Hagi a reluat pregătirile alături de gruparea scoțiană și a postat pe rețelele sociale câteva imagini de la antrenamente.

Fotbalistul de 24 de ani s-a transformat într-un "pachet" de mușchi și arată că este într-o formă fizică de invidiat (FOTO în galeria de mai sus).

Mijlocașul român a evoluat în doar 11 partide în stagiunea precedentă, din cauza accidentării care l-a ținut în afara terenului mai bine de un an. Acum, a revenit în forță și trage tare la antenamente pentru a-și recăpăta locul de titular la Rangers.

Unde au mers Ianis Hagi și iubita sa, după logodnă

Galerie Foto

Miercuri, 21 iunie, Ianis Hagi (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase (23 de ani), iar cei doi au ales o destinație de lux pentru a sărbători acest eveniment.

La doar câteva zile după ce s-au logodit, Ianis Hagi și iubita sa au mers în celebra stațiune Saint-Tropez, situată pe Coasta de Azur din Franța. Alături de cei doi a fost prezent și Denis Alibec, golgheterul lui Gică Hagi de la Farul Constanța.

Chiar dacă Farul a început deja pregătirea de vară, Denis Alibec a beneficiat de mai multe zile în plus de vacanță, asta deoarece a fost convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția. Cel mai probabil, atacantul se va alătura de la începutul lunii viitoare trupei conduse de Gică Hagi.

Pentru inelul de logodnă cu diamante, Ianis Hagi a plătit 50.000 de euro, dar suma totală pentru evenimentul de la Paris este dublă, anunță As.ro.

Elena Tănase și Ianis Hagi formează o relație de câțiva ani. Viitoarea soție a fotbalistului lui Rangers este originară din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, de aromâni.

Elena este fiica lui Dimciu-Palavoti, un om de afaceri care a făcut bani din construcții și agricultură.

"O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide", a spus Hagi, la Fotbal Club. 

Etichete: rangers , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! A câștigat titlul cu FCSB și e gata să plece. Are pe masă două oferte din SuperLigă

S-a încheiat! Și-a anunțat plecarea de la echipă, după meciul contra românilor de la Gaziantep

Declarația savuroasă a lui Valeriu Iftime după ce Botoșani a ajuns la baraj

Șumudică a spart televizorul când l-a văzut pe Octavian Popescu: ”Băi, Tavi! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

Citeşte şi

Ce a spus antrenorul lui Alaves, după ce Ianis Hagi a contribuit decisiv la golul egalizator din minutul 90+9

Scoțienii au făcut anunțul: unde va juca Ianis Hagi din vară

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM "Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”