Karolina Lima, Eder Militao şi Tiffany Alvarez / Foto: Instagram

Triunghiul amoros care nu-i dă pace vedetei Braziliei

articol scris de Digi Sport
08.12.2022, 13:20
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Eder Militao (24 de ani) face parte dintre fotbaliştii brazilieni cu o viaţă viaţă personală agitată. Dar cel mai important pentru el, pentru naţionala Braziliei şi pentru Real Madrid, este că situaţia nu pare să-i afecteze prestaţiile de pe teren.

Cea mai bună dovadă este că acum, la CM Qatar 2022, Militao este jucător de bază al Selecao, iar selecţionerul Tite (61 de ani) l-a folosit în trei dintre cele patru partide disputate până acum la Doha.

Eder Militao, atacat din nou de Karolina Lima, mama copilului său

Imediat după ce Karolina Lima a fost surprinsă sărutându-se cu trei bărbaţi diferiţi, Eder a "reacţionat".

A reluat legătura pe instagram cu fosta sa iubită, Tiffany Alvares (23 de an), cea cu care a fost împreună în 2019, după ce Eder a ajuns la Real Madrid, şi chiar a prezentat-o familiei.

Galerie Foto

După ce s-a despărţit de Militao, Tiffany a avut o relaţie cu fotbalistul Gabriel Veron, care era la Palmeiras, cu care are un băiat, scriu jurnaliştii brazilieni.

Eder şi Tiffany au reînceput să se urmărească pe Instagram şi chiar să-şi comenteze la postări.

"Atât de mândră de tine", a scris Tiffany la una dintre postările lui Eder. Numai că după ce s-a stârnit multă vâlvă în jurul subiectului, declanşat marţi, frumoasa braziliancă şi-a făcut contul privat.

Galerie Foto

Karolina a ieşit la atac şi-l acuză pe Eder că a înşelat-o cât încă era însărcinată

Karolina nu a rămas fără replică după noua situaţie creată şi îi atacă pe cei doi, despre care spune că au fost împreună pe ascuns în perioada în care ea era însărcinată.

"De fapt, dorul dintre cei doi a fost atât de mare încât s-au întâlnit când eu încă eram cu el şi eram şi însărcinată. E o nebunie. ... Tatăl anului. Cel mai frumos lucru, se merită unul pe altul. Suflete pereche", a scris Karolina pe Instagram.

Galerie Foto

Eder o acuză pe Karolina de hărţuire şi a dat-o în judecată

Eder Militao susține că fosta sa parteneră îi pune pe numeroșii săi urmăritori de pe rețelele sociale să-l atace şi de aceea a dat-o în judecată în luna septembrie. De asemenea, fundașul acuză că modelul se folosește de rețelele sociale pentru a-l defăima, prin declarații și filmări.

A fost supus unor atacuri constante pe rețelele sociale. Hărțuirea are loc constant și este provocată de Karoline, care-și folosește conturile de pe rețelele sociale pentru a-i afecta imaginea clientului meu”, a spus avocatul lui Eder Militao. 

Etichete: eder militao , tiffany alvarez , karolina lima


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Cei doi jucători de la Real Madrid care au refuzat să bată penalty-uri contra lui Manchester City

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”