Susținătorii lui Donald Trump contestă victoria lui Joe Biden drept noul președinte al SUA / Foto: Getty Images

Foto Trumpiştii au dat lumea peste cap prin atacul fără precedent de la Capitoliu. Andy Roddick, reacţie vehementă

07.01.2021, 10:17
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Scandalul din Statele Unite ale Americii nu-i lasă indiferenți nici pe marii sportivi sau foști sportivi. Andy Roddick, un mare contestatar al lui Donald Trump, a lansat o nouă postare critică la adresa fostului președinte după violențele care au izbucnit la Washington.

Fostul mare jucător de tenis nu a mai suportat și a răbufnit cu această postare după ora 02:00 noaptea.

"Deci electorii nu sunt de încredere, cei care au muncit la urne nu pot fi de încredere, mașinile de vot nu pot fi de încredere, presa nu poate fi de încredere, Bill Barr nu poate fi de încredere, tipul care a condus securitatea scrutinului nu poate fi de încredere, tribunalele nu pot fi de încredere, curțile de apel nu pot fi de încredere și Curtea Supremă nu poate fi de încderere", a postat Andy Roddick, care are peste 1,4 milioane de urmăritori pe Twitter.

 

Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 38 de ani, l-a "sancționat" de fiecare dată când a avut ocazia pe fostul președinte.

Andy Roddick, care are un titlu la US Open în 2003, a fost lider ATP și s-a remarcat cu cele mai multe recorduri pentru cel mai puternic serviciu din lume.

Statele Unite ale Americii se află în plin scandal după ce susținătorii lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul din Washington și vor să împiedice validarea lui Joe Biden ca președinte al statului.

În confruntările de la Capitoliu, patru oameni au murit.

Galerie Foto

Donald Trump a promulgat, pe final de mandat, o lege controversată pentru sportivi

Cu toate că a pierdut alegerile prezidențiale din SUA în favoarea lui Joe Biden, Donald Trump a promulgat, pe final de mandat, pe 4 decembrie, o lege controversată.

Legea se numește Rodckenkov Act, numele lui Grigori Rodcenkov, fost director al laboratorului antidoping de la Moscova, aflat la originea dezvăluirilor cu privire la dopajul organizat în Rusia.

Textul de lege permite Statelor Unite ale Americii să urmărească în justiţie, dincolo de frontierele sale, şi să pedepsească orice sportiv și persoană, în general, care are implicare într-un caz de dopaj la nivel internaţional.

Pedepsele constau în până la 10 ani de închisoare sau amenzi de până la un milion de dolari pentru orice persoană, indiferent de naționalitatea ei.

Proiectul de lege era pregătit încă din octombrie 2019, când a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor, iar în urmă cu o lună a trecut şi de Senat, după ce a beneficiat de susţinerea republicanilor şi a democraţilor.

Legea vine după reacțiile considerate insuficiente ale WADA şi Comitetului Internaţional Olimpic în privinţa sancţionării Rusiei pentru dopajul instituţionalizat din perioada 2011-2015.

Legea este una considerată controversată de forurile internaţionale. Nici măcar Agenţia Mondială Antidoping, WADA, nu agreează așa ceva și chiar a încercat se opună pentru că se teme că legea poate încuraja alte ţări să îşi creeze propria justiţie extrateritorială în scop politic.

Etichete: andy roddick , donald trump


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură