Sergiy Stakhovski, pe străzile din Kiev / Foto: Instagram @stako_s

Ucraineanul care a plecat la război să-și apere țara, considerat trădător de către propria soție

articol scris de Digi Sport
07.04.2022, 19:09
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

La începutul lunii martie, după câteva zile de când Vladimir Putin a declanșat invazia în Ucraina, Sergiy Stakhovsky (36 de ani) a plecat pentru a-și apăra și el țara, așa cum au făcut-o mulți alți sportivi.

Între timp, fostul jucător de tenis a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să-și lase soția și copiii în Ungaria și să plece, pur și simplu, cu un rucsac în spate.

Ucraineanul Sergiy Stakhovsky, care a plecat la război să-și apere țara, spune că soția îl consideră trădător

Galerie Foto

"Soția mea era extrem de furioasă. Simțea că eram trădător față de ea. Acum vorbim, deci este o îmbunătățire și sper să mă ierte.

A fost un scenariu din care nimeni nu avea de câștigat. Eu nu mi-o puteam ierta dacă rămâneam acasă", a spus Stakhovsky, potrivit publicației Inside Tennis, citat de Tennisworldusa.

Stakhovsky a recunoscut că ieșit din casă în timp ce copiii lui se uitau la desene animate, pentru că nu a vrut să-i facă să plângă.

Galerie Foto

Sergyi Stakhovsky, direct de pe front: ”Bineînțeles că mi-e frică! Am trei copii”

Într-un interviu pentru Marca, acordat luna trecută, Sergiy Stakhovsky, prezent în tranșeele din capitala Ucrainei, a recunoscut că-l încearcă un sentiment de frică, mai ales că-l așteaptă acasă trei copii, însă este pregătit să lupte pentru țara sa până la final.

"Bineînțeles că mi-e frică. Cred că numai proștii nu se tem. Dar, din fericire, nu există focuri de armă acum la Kiev, deoarece trupele ruse nu pot intra în oraș. Există multe bariere la periferia Kievului.

Singurul pericol vine din cer, de la bombe. Poate există grupuri mici de soldați ruși care încearcă să intre în Kiev, dar pentru noi ar fi ca și cum sezonul de vânătoare s-ar deschide.

N-ar fi cea mai bună opțiune pentru ei. Revin la frică. Mă gândesc la asta zilnic, am trei copii. Dar acum suntem în stare de război și în acest moment niciun cetățean cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani nu poate părăsi țara. Cât va dura acest război, voi fi aici”, a declarat Stakhovsky pentru Marca, în urmă cu o lună, când războiul începuse de puțin timp.

Galerie Foto

Etichete: sergiy stakhovsky , razboi ucraina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Reacția Barcelonei, după ce Real Madrid a câștigat titlul de campioană în La Liga

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”