Thomas Gravesen, Zinedine Zidane, David Beckham, Raul, Michael Owen / Foto: Profimedia

Un fost ”galactic” riscă totul în partidele de poker. ”A pierdut 54 de milioane de lire sterline într-o sesiune!”

articol scris de Digi Sport
14.03.2022, 19:09
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Danezul Thomas Gravesen (46 de ani), fost jucător la Real Madrid, Everton sau Celtic și-a clădit un imperiu după retragere, din jocul de poker.

A agățat ghetele în cui la 32 de ani, dar schimbarea din viața sa nu i-a afectat prea mult personalitatea. A rămas același om excentric, considerat de unii foști colegi chiar ”nebun de-a dreptul”.

După ce s-a retras, Thomas Gravesen s-a apucat serios de poker, însă turneele în care acesta participă nu sunt chiar cele mai obișnuite.

Thomas Gravesen a pierdut 54 de milioane de lire sterline într-o seară!

Potrivit ”Sports Bible”, Thomas Gravesen a pierdut o adevărată avere într-o singură seară, ca mai apoi să o recâștige și să facă și profit.

Mai exact, danezul pierduse 54 de milioane de lire sterline într-un turneul de ”Heads-up Poker” (unu contra unu)! Cu toate acestea, scandinavul n-a renunțat la joc și a reușit să-și recupereze pierderea. Semn că banii pe care era dispus să-i piardă, în caz de eșec total, erau mult mai mulți.

Am fost acolo la una dintre sesiunile în care jucat heads-up cu un tip și a pierdut 54 de milioane de lire sterline. Totuși, nu pot spune împotriva cui a jucat. Pot confirma că a câștigat 80 de milioane de lire sterline la final, dar nu a fost deloc simplu”, a afirmat utilizatorul TarantulaGargantu, pe forumul de poker TwoPlusTwo, care a preferat să-și păstreze adevărata identitate.

Thomas Gravesen, ”killer-ul” naționalei României pe nisipul de pe 23 August!

De numele lui Thomas Gravesen ne leagă foarte multe amintiri, neplăcute, mai ales pe noi, suporterii echipei naționale a României. 

Pe 29 martie 2003, naționala României pierdea cu 2-5 în fața Danemarcei, pe stadionul ”23 August”, în preliminariile EURO 2004. Atunci, Gravesen avea să marcheze golul de 2-2, cu un șut de la mijlocul terenului, profitând de ieșirea neinspirată a lui Bogdan Lobonț.

Thomas Gravesen a fost poate cel mai surprinzător transfer realizat în ultimii 20 de ani de Real Madrid. În iarna lui 2004, madrilenii plăteau celor de la Everton 3,5 milioane de euro în schimbul său, dar după un an și jumătate era cedat la Celtic.

Într-o echipă de staruri cu glezna fină, apărea și un ”cotonogar” precum Thomas Gravesen. Un mijlocaș extrem de agresiv, care nu ținea cont de colegi sau adversari.

La ora aceea, la Real Madrid evoluau: Iker Casillas, Michel Salgado, Roberto Carlos, Sergio Ramos, Zinedine Zidane, Ivan Helguera, Raul, Julio Baptista, Ronaldo, Robinho, Cicinho, Guti, Antonio Cassano sau David Beckham.

În 2018, fostul său coleg de la Everton, James McFadden, recunoștea că Thomas Gravesen nu era chiar un fotbalist pe care sa îl uiți ușor. 

Era un tip diferit de ceilalți, cineva dintr-un grup, ei bine, pe care încerci să îl eviți. A adus artificii într-o zi și l-a alergat pe kinetoterapeut, care se afla la alergare cu jucătorii accidentați. A luat rachetă mare și a început să tragă în ei”, a povestit scoțianul.

Etichete: poker , thomas gravesen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian