Mike Tyson / Foto: Getty Images

Unul dintre tigrii lui Mike Tyson a sfâşiat braţul unei femei. "Era pur şi simplu distrusă!" Câţi bani i-a dat fostul campion mondial

30.03.2020, 11:25
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Mike Tyson continuă seria poveştilor incredibile cu care a şocat în ultima vreme. În vârstă de 53 de ani, fostul campion mondial la categoria grea a dezvăluit ce s-a întâmplat în momentul în care unul dintre tigrii săi a atacat o femeie.

Unul dintre tigrii lui Mike Tyson a sfâşiat braţul unei femei

Într-o conversaţie pe Instagram cu rapperul Fat Joe, Tyson a vrut să pună capăt zvonurilor conform cărora unul dintre tigrii săi ar fi scăpat din curte şi ar fi atacat un vecin.

 

"Nu, Joe, nu aşa s-a întâmplat. Cineva a sărit gardul, a intrat în locul unde aveam tigrii şi a început să se joace cu ei.

Tigrul nu o cunoştea pe femeia respectivă şi a fost un accident nefericit. Au vrut să mă dea în judecată, dar ea a sărit gardul şi a comis o infracţiune.

Când am văzut ce i-a făcut tigrul la mână...aveam foarte mulţi bani la acea vreme...i-am dat 250.000 de dolari respectivei, pentru că era pur şi simplu distrusă", a spus Mike Tyson.

Mike Tyson: "E mai complicat să trăiesc, da, abia aștept să mor"

În urmă cu câteva zile, Mike Tyson a oferit un interviu impresionant, în care a făcut mai multe declarații surprinzătoare.

Fostul mare pugilist a afirmat că este mai complicat să trăiască și că nu se teme de moarte, ba chiar așteaptă ziua în care aceasta va veni.

"Având în vedere experiența mea și toate lucrurile prin care am trecut, cu cât aflu mai multe despre moarte, cu atât sunt mai dispus să mor. Da, abia aștept. Nu mi-e frică! Mi se pare că să trăiesc este mai complicat decât să mor. Pentru a trăi e nevoie de mult curaj. Ne luăm prea în serios.

Credem că suntem importanți. Ce naiba? Suntem nimeni! Credem că suntem speciali, dar faima e de rahat. La un moment dat descoperi că nu ești special, că poți să ajungi la închisoare sau să mori. E posibil să fii tratat rău. Nu mă aștept să mi se întâmple lucruri rele, dar dacă se întâmplă, înțeleg că sunt capabil să le fac față.

M-am descurcat mereu cu lucrurile rele, așa a fost toată viața mea. Știu că pot apărea lucruri de rahat. Când se întâmplă, fac cumva și nu îmi pierd speranța", a explicat Mike Tyson.

Etichete: mike tyson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian