Pe San Siro, la Atalanta-Valencia 4-1, au fost 40.000 de suporteri din Bergamo/ Profimedia

Valencia, bilanţ enorm de îmbolnăviri după meciurile la care 40.000 de oamenii din cel mai afectat oraş italian au fost pe stadion

28.03.2020, 10:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Valencia pare clubul din Spania cel mai afectat de noul coronavirus. Situaţia este suficient de gravă încât clubul să ia decizia să nu mai anunţe numărul şi numele celor îmbolnăviţi. S-a spus doar că 35 la sută dintre cei de la echipă sunt bolnavi.

Se ştie că Eliaquim Mangala, Ezequiel Garay şi Jose Gaya au COVID-19, dar după care şi-au dat seama că situaţia tinde să devină foarte gravă, cei de la Valencia nu au mai anunţat nimic.

10 jucători şi 15 alţi oficiali de la Valencia sunt infectaţi

Radio Marca a aflat că este vorba despre nu mai puţin de 10 fotbalişti şi 15 membri din staff care au contractat COVID-19!

Nimeni nu bănuia ce avea să declanşeze meciurile Atalanta-Valencia 4-1 şi Valencia-Atalanta 3-4. Despre jocul tur din UCL, disputat la Milano sunt voci care spun că a reprezentat o adevărată bombă ecologică printre zecile de mii de spectatori veniţi de la Bergamo şi prezenţi în tribune, prezenţi la terase, prezenţi în restaurante şi în magazine.

Au fost două momente în care noul coronavirus s-a răspândit cu repeziciune!

Înainte ca acest oraş din Lombardia să devină cel mai afectat de pandemia de COVID-19 în Italia, Atalanta a primit vizita spaniolilor de la Valencia, pe 19 februarie, pe stadionul San Siro din Milano, în cadrul optimilor de finală ale celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

Cum arată numărul îmbolnăvirilor şi al deceselor provocate de COVID-19 pe 28 martie 2020

Statistică publicată de worldometers.info

40.000 de oameni din cel mai afectat oraş al Lombardiei au fost la meciul cu Valencia

Primarul Giorgio Gori recunoaşte că meciul Atalanta-Valencia, disputat la Milano, a fost un moment foarte important în contextul răspândirii rapide a COVID-19 în Italia.

"Printre explicaţiile avansate în legătură cu tristul palmares de la Bergamo se află şi meciul care s-a jucat pe stadionul San Siro între Atalanta şi Valencia", a declarat Gori într-un dialog cu presa pe care l-a avut pe Facebook, informează Agerpres.

"În cursul acelei seri, 40.000 de locuitori din Bergamo s-au deplasat la Milano pentru a urmări meciul şi s-au regrupat pe stadion. Mulţi dintre ei l-au urmărit acasă, în familie, în grup, în bar", multiplicând astfel ocaziile de contaminare, a continuat edilul.

Etichete: covid-19 , video valencia-atalanta , video atalanta-valencia , imbolnaviri valencia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 0-0, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”