Victor Becali / Foto: Captură Digi Sport

Video Victor Becali a dezvăluit ce i-a spus Victor Pițurcă după ce a fost reținut de DNA

articol scris de Digi Sport
02.02.2023, 15:43
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Victor Becali (61 de ani) a vorbit despre situația lui Victor Pițurcă (66 de ani), reținut de DNA, eliberat după o noapte, dar plasat sub control judiciar.

Fostul agent de jucători, acum consilier al propriei firme de impresariat, consideră că nu se impunea aducerea lui Victor Pițurcă la sediul DNA în cătușe, mai ales că, până la proba contrarie, este doar suspect, nu vinovat.

Victor Becali și discuția avută cu Victor Pițurcă

De asemenea, Victor Becali a dezvăluit că a discutat cu Victor Pițurcă după ce a fost reținut de DNA și fostul selecționer i-a transmis că nu are nicio vină, așa cum a spus și în declarațiile publice.

Am trecut prin ceva mai complicat decât Pițurcă. Sigur, la noi încă a rămas justiția asta televizată. Tot timpul trebuie să... A fost o perioadă în care treceai pe Știrbei Vodă și nu vedeai presă.

Acum, din nou, deodată apare. Pe un om îl chemi, nu vine, îl aduci cu mandat, dar dacă vine, de ce îl ții o noapte în arest? Putea să-i dea foarte bine control judiciar, stătea omul acasă, nu avea nicio problemă.

Am vorbit și eu cu Pițurcă la telefon. Am văzut și din declarațiile lui, ce prejudiciu? Cum să fie un prejudiciu de două milioane de euro? Ce să-mi spună? Că nu are nicio treabă, că nu este implicat, măștile nu le-a vândut firma lui Alex.

Nu trebuia circul ăsta televizat. În ultimii ani de zile, nu am mai văzut. A fost o perioadă așa. Dacă au fost afaceri necurate, fiecare trebuie să plătească pentru ce face.

Dacă e o infracțiune, e una economică, nu e violență. Să-l plimbi pe om în cătușe... Totuși, a fost un mare fotbalist, a fost antrenorul echipei naționale. Nu e un violator sau un tâlhar să-l duci în cătușe. El nici măcar nu era arestat, s-a dus ca suspect. Nu e vina oamenilor care pun cătușele, e procedura, procedura nu e normală”, a declarat Victor Becali, în cadrul unui interviu acordat Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Victor Becali:

Acuzațiile care i se aduc lui Victor Pițurcă

Procurorii investighează un contract încheiat în 2020 de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măști FFP3 către Ministerul Sănătății.

Banii au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victorio Piţurcă (39 de ani), fost fotbalist și fiul lui Victor Pițurcă.

Prejudiciul estimat de procurori este de 11 milioane de lei (peste două milioane de euro), bani încasați de către firma familiei Pițurcă pentru măști neconforme.

Victor Pițurcă ar fi influențat accesul fiului său la contractul cu Ministerul Apărării Naționale.

Procurorii fac verificări cu privire la posibile fapte de corupție comise de către generalii MAPN, dar și fapte de evaziune fiscală

Etichete: victor piturca , victor becali , dna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Avertisment pentru Denis Alibec, înainte de posibilul transfer la FCSB: ”Va păți exact ca data trecută”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”