Andreea Bălan / Foto: Instagram @andreeabalanofficial

Victor Cornea, singur. Andreea Bălan a plecat de la Melbourne

articol scris de Digi Sport
17.01.2024, 19:36
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Andreea Bălan (39 de ani) și jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani) au fost de nedespărțit zilele trecute la Australian Open 2024.

Recent, Andreea Bălan a fost acuzată că se ține ”scai” de Victor Cornea, iar cântăreața a reacționat în acest sens.

Galerie Foto

Andreea Bălan l-a lăsat singur pe Victor Cornea. Cântăreața a plecat de la Melbourne 

La o zi după ce s-a relaxat la cumpărături pe străzile de la Melbourne, Andreea Bălan a plecat din Australia și a ajuns în România, potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale.

Cel mai probabil, Andreea Bălan l-a lăsat singur pe Victor Cornea în Australia pentru a reveni la proiectele pe care le are în România de mai multă vreme.

În această perioadă, Victor Cornea se află la Melbourne, acolo unde a participat la turneele de la Brisbane și Adelaide, iar acum așteaptă să participe la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Alături de indianul Baraji, Victor Cornea va evolua joi în proba de dublu a turneului de la Melbourne, contra italienilor Arnaldi și Pellegrino.

Andreea Bălan a dezvăluit ce i-a spus Victor Cornea la prima lor întâlnire

Galerie Foto

Andreea Bălan a spus că a aflat de la prima întâlnire cu Victor Cornea că acesta are un copil în vârstă de 10 ani, iar aspectul respectiv a contat la începerea relației lor.

Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine.

Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil.

Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

La aproximativ patru luni de la startul relației, Andreea Bălan și Victor Cornea au decis să se mute împreună, în casa de 850.000 de euro din nordul Bucureștiului deținută de artistă, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Andreea Bălan a intrat în casa părinților partenerului său și a avut ”un șoc”

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan a fost alături de partenerul său la Sibiu, în casa părinților lui Victor Cornea, unde a avut parte de o surpriză plăcută.

În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.

Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog postat pe contul personal de Youtube.

Etichete: australian open , melbourne , victor cornea , andreeea balan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Antrenor pentru FCSB! Salariu de 10.000 de euro pe lună

Ion Țiriac a fost ”taxat” de câțiva copii și i-a anunțat imediat: ”Alegeți ce vreți și plecați cu ele acasă”. Ce a urmat

Ahmed Bani, convins că Mircea Rednic și UTA nu vor ajuta Dinamo: ”E normal să joace pe bune”

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Citeşte şi

Andreea Bălan îl așteaptă pe Victor Cornea să facă pasul cel mare în relația lor

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”