Margot Robbie, când l-a văzut pe John Cena pe scenă / Foto: Profimedia

VIRAL: Cum a reacționat Margot Robbie când l-a văzut pe John Cena gol pe scenă, la Gala Premiilor Oscar

articol scris de Digi Sport
11.03.2024, 12:07
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

John Cena a oferit ”momentul serii” la Gala Premiilor Oscar 2024: a apărut gol pe scenă.

  • "Oppenheimer", drama de trei ore despre fabricarea primei bombe atomice, în regia lui Christopher Nolan, a confirmat statutul de mare favorită câştigând 7 premii Oscar, printre care şi cel pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal (Cillian Murphy), dar și cel mai bun actor în rol secundar (Robert Downey Jr.) 

John Cena, gol pe scenă la Gala Premiilor Oscar 2024. Margot Robbie a izbucnit în râs

Galerie Foto

Wrestlerul, care este și actor, a apărut dezbrăcat pe scenă, în momentul în care a prezentat premiul pentru cele mai bune costume, titlu care a fost câștigat de filmul ”Poor Things”. 

John Cena a purtat doar plicul în care era numele câștigătorului. Pentru a-l putea deschide și anunța cine primește Oscarul pentru costume, prezentatorul galei, Jimmy Kimmel, l-a acoperit pe wrestler cu o draperie.

Celebra actriță Margot Robbie nu s-a putut abține și a izbucnit în râs, în momentul în care l-a văzut pe John Cena pe scenă. Reacția ei a devenit rapid virală.

John Cena este unul dintre cei mai cunoscuți wrestleri din istorie. În plus, acesta a jucat în filme precum ”Fast and Fourios”, ”The Suicide Squad”, ”Bumblebee” sau ”Argylle”. 

FOTO Margot Robbie, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume

Galerie Foto

Etichete: gala premiilor oscar , john cena , margot robbie , oscar 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”