Galerie Foto "Îmi zâmbea frumos şi m-am gândit că am o şansă!". I-a picat faţa, în vestiar, când a aflat că e iubita unui coleg

12.09.2018, 18:51

Fostul atacant al celor de la Liverpool, Peter Crouch, a povestit o întâmplare amuzantă din holul unui hotel, când s-a întâlnit cu Nagore Aranburu, soția colegului său de atunci, Xabi Alonso. Mai mult, Crouch nu știa, la acel moment, că Nagore era iubita lui Xabi Alonso.

Liverpool l-a transferat pe Peter Crouch în 2005, de la Southampton. De altfel, în același an, s-a alăturat și Xabi Alonso lotului celor de la Liverpool. Crouch a povestit un episod amuzant legat de el, Xabi Alonso și Nagore Aranburu, actuala soție a fostului mijlocaș al celor de la Liverpool.

"La recepție se afla o fată foarte frumoasă și care zâmbea frumos și se uita mereu la mine. Le-am zis la antrenament că e frumoasă şi că am o şansă cu ea. Uimitor, era brunetă, look spaniol și eram acolo (...) Xabi a înțeles", a povestit, amuzat, Peter Crouch.

Galerie Foto

În 2009, Xabi Alonso și Nagore Aranburu s-au căsătorit și au împreună trei copii. La rândul său, Peter Crouch are trei copii cu soția sa, Abbey Clancy.

CITEȘTE ȘI: 

Ştiri relaţionate

Coutinho, cea mai mare decepție a catalanilor. Cele 3 motive pentru care nu a reușit să se adapteze la Barcelona

Ce lovitură pregăteşte Juventus! Transfer de 200 de milioane de euro, pentru un atac stelar. Dybala sare din schemă

Liverpool și United au făcut spectacol în Premier League. Rezultatele zilei de sâmbătă

Dorit de Chelsea și Liverpool, Brescia i-a stabilit un preț uriaș "noului Pirlo"

Comentarii
Incarca mai multe comentarii...
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.