Galerie Foto "Îmi zâmbea frumos şi m-am gândit că am o şansă!". I-a picat faţa, în vestiar, când a aflat că e iubita unui coleg

12.09.2018, 18:51

Fostul atacant al celor de la Liverpool, Peter Crouch, a povestit o întâmplare amuzantă din holul unui hotel, când s-a întâlnit cu Nagore Aranburu, soția colegului său de atunci, Xabi Alonso. Mai mult, Crouch nu știa, la acel moment, că Nagore era iubita lui Xabi Alonso.

Liverpool l-a transferat pe Peter Crouch în 2005, de la Southampton. De altfel, în același an, s-a alăturat și Xabi Alonso lotului celor de la Liverpool. Crouch a povestit un episod amuzant legat de el, Xabi Alonso și Nagore Aranburu, actuala soție a fostului mijlocaș al celor de la Liverpool.

"La recepție se afla o fată foarte frumoasă și care zâmbea frumos și se uita mereu la mine. Le-am zis la antrenament că e frumoasă şi că am o şansă cu ea. Uimitor, era brunetă, look spaniol și eram acolo (...) Xabi a înțeles", a povestit, amuzat, Peter Crouch.

Galerie Foto

În 2009, Xabi Alonso și Nagore Aranburu s-au căsătorit și au împreună trei copii. La rândul său, Peter Crouch are trei copii cu soția sa, Abbey Clancy.

CITEȘTE ȘI: 

Ştiri relaţionate

Efectul "Cristiano Ronaldo"! Topul în care Juventus le-a depăşit pe PSG şi Liverpool, după venirea starului portughez

Liverpool visează pe muzica lui Klopp

"E în cea mai bună formă de când îl cunosc!" Ce jucător de la Liverpool l-a cucerit pe Klopp

Thomas Tuchel nu consideră meritată victoria lui Liverpool cu PSG: "Am fost puternici"

Comentarii
Incarca mai multe comentarii...
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.