Zero noi cazuri de COVID-19 în Taiwan, în ultimele 24 de ore / Foto: Getty Images

Zero noi cazuri de COVID-19 într-o țară cu peste 23 de milioane de locuitori: "Credem că pericolul a trecut"

15.04.2020, 10:51
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

În lume mai există doar patru țări care nu și-au suspendat competițiile sportive: Belarus, Nicaragua, Tadjikistan și Taiwan. Ultima dintre ele se poate lăuda că în ultimele 24 de ore nu a mai raportat niciun nou caz de infectare cu COVID-19.

În Taiwan au fost luate măsuri drastice pentru lupta cu pandemia de COVID-19, chiar dacă meciurile de fotbal au continuat să se dispute în regim normal. Conform Reuters, autoritățile din Taiwan au început să testeze pacienții veniți din Wuhan încă de la finalul lunii decembrie, când în Europa nici nu se discuta despre coronavirus.

Zero noi cazuri de COVID-19 în Taiwan, în ultimele 24 de ore

Până în acest moment, în Taiwan au fost raportate 395 de cazuri de infectare cu COVID-19. Șase persoane au decedat, iar 137 s-au vindecat. Niciun pacient nu este internat la ATI.

Ministrul Sănătății din Taiwan, Chen Shih-chung, e de părere că pandemia nu mai reprezintă o problemă pentru insulă: "Credem că pericolul a trecut. Desigur, trebuie să rămânem precauți în perioada următoare", a spus Chen Shih-chung, conform sursei citate.

În Taiwan, oamenii sunt obligați să poarte măști de protecție atunci când ies afară și trebuie să păstreze o distanță de cel puțin un metru și jumătate față de alți cetățeni.

Peste 23 de milioane de oameni trăiesc în Taiwan.

Cum arată clasamentul din Taiwan

Prima ligă din Taiwan este formată din opt echipe. Sezonul tocmai a început, iar Hang Yuen, Tainan City, Taipower și Taichung Futuro sunt echipele care s-au impus în prima etapă.

Pe lângă fotbal, în Taiwan continuă meciurile oficiale de baschet, baseball și badminton. Conform unui sondaj realizat recent, majoritatea locuitorilor sunt mai atrași de baseball decât de fotbal.

Oamenii din Taiwan sunt îndrăgostiți de baseball. Așa arată una dintre arenele locale / Foto: Getty Images

Etichete: taiwan , coronavirus , masuri coronavirus , pandemie coronavirus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”