Bernasette Szocs / Foto: Sports Net

Galerie Foto ”La ei, testele sunt foarte dure! A fost greu de acceptat pentru mine”. Bernadette Szocs, după Mondialul din China

articol scris de Digi Sport
12.12.2020, 18:06
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Bernadette Szocs (25 de ani), una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis de masă din România, a fost angrenată două luni în cele mai tari concursuri internaționale din pandemie. Ea a fost eliminată de la Mondialul din China.

Galerie Foto

După 8 luni în care a stat doar în țară, lucru neobișnuit pentru ea, două luni Bernadette Szocs a fost plecată de acasă. Cea mai sexy jucătoare de tenis de la noi a concurat la Cupa Mondială din China, care a avut loc în orașele Shanghai, Weihai și Zhengzhou, apoi în Macao și în Europa.

”A fost un drum lung, știam că o să dureze foarte mult, am zburat 25 de ore. Am avut două escale din cauza pandemiei, în China nu te primesc decât dacă vii din anumite țări.

Când am ajuns, am avut ghinion, un pasager a ieșit pozitiv și din cauza persoanei respective a trebuit să stau și eu în carantină”, a spus Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă.

După 17 zile de carantină și un singur antrenament de 40 de minute, la Cupa Mondială, Berni a reușit să ajungă între primele 16 sportive din lume. 

Concursurile din China s-au desfășurat în condiții de pandemie, cu foarte multe restricții, în afară de hotel și sală, Berni nu a văzut nimic altceva. Timp de mai bine de două săptămâni, cât a stat în carantină a fost testată în fiecare zi.

”A fost greu de acceptat pentru mine să stau 17 zile în carantină. În ultimele luni m-am pregătit foarte bine pentru că știam că voi participa la Cupa Mondială și să am așa un ghinion.

A fost foarte greu, la ei testele sunt foarte dure, durează două minute, îți bagă bețișorul în nas și în gât, dar în nas îl țin aproape două minute. Sunt cele mai stricte reguli”, a precizat Szocs.

”Mi s-a îndeplinit un vis: să ajung în Macao!”

Din China, Berni a zburat în Macao, o țară pe care și-a dorit mult să o viziteze, la un concurs unde participi doar dacă te afli în primele 30 de jucătoare ale lumii.

”Mi s-a îndeplinit un vis să ajung în Macao, a fost extraordinar, la acest concurs regulile au fost diferite, mesele negre, teraflexul negru, totul diferit. A fost foarte frumos", a dezvăluit, cu bucurie, Bernadette.

Din Asia, Berni a luat avionul spre Europa și zece zile a stat în orașul austriac, Linz, unde, a concurat cu echipa de acolo în Champions League.

”Am ajuns în Austria, după 6 săptămâni de stat în China. Ne-am oprit în finală, din păcate am pierdut la două puncte", a mai spus Bernadette Szocs.

Bernadette Szocs: ”Nu știu ce aș face dacă nu aș mai juca tenis de masă!”

Berni se consideră o sportivă norocoasă, pentru că în aceste vremuri grele pentru toată lumea, ea a reușit să facă cea ce îi place cel mai mult, să joace tenis de masă.

”Nu știu ce aș face dacă nu aș mai juca tenis, e viața mea! Chiar mă gândeam în perioada în care nu am avut voie să ieșim din casă, cum ar fi să nu mai pot să joc, nu vreau să mă gândesc la așa ceva”, a adăugat Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă.

Sportiva a revenit în țară miercuri seară, iar joi dimineață era deja la antrenament. Pentru ea, anul sportiv încă nu s-a încheiat, săptămâna viitoare va participa la Buzău, la Cupa României.

”Berni” recunoaște că după 60 de zile petrecute în străinătate, abia aștepta să revină acasă și are și o dorință pentru anul care va veni.

”Sper să avem un an mult mai bun în 2021 și să revină totul la normal, să pot participa la concursurile internaționale și să reprezint România mai mult nu doar atât cât am reușit anul acesta”, a încheiat Bernadette Szocs, pentru Sports Net.

Etichete: bernadette szocs , bernadette szocs tenis de masa , bernadette szocs campioana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Bernadette Szocs a dezvăluit totul: ”A fost cel mai important pas din viața mea”

Bernadette Szocs, performanță unică în carieră! Românca e de neoprit

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”