Daniil Medvedev / Foto: Profimedia

A cedat nervos! Ce a putut să spună Medvedev despre fanii australieni. Imaginile au apărut pe rețelele sociale

articol scris de Digi Sport
01.02.2022, 09:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Daniil Medvedev a pierdut finala de la Australian Open, în fața lui Rafael Nadal, după ce a condus cu 2-0 la seturi: 6-2, 7-6 (5), 4-6, 4-6, 5-7.

Daniil Medvedev, scos din minți de australieni: "N-au nimic în cap!"

Sportivul rus s-a plâns în repetate rânduri de atitudinea ostilă a publicului australian. Inclusiv la ultima conferință de presă de la Melbourne, în care i-a acuzat pe spectatorii de la Antipozi că sunt rusofobi și că i-au "răpit bucuria de a mai juca tenis".

Imediat după setul 3, pierdut cu 4-6, Daniil Medvedev a avut un dialog cu arbitrul John Blom, în care s-a plâns de atitudinea australienilor din tribune, care se bucurau la greșelile sale.

"Sunt niște idioți! N-au creier! N-au nimic în cap! Viețile lor trebuie să fie foarte triste", i-a transmis Daniil Medvedev arbitrului.

Imaginile surprinse la finalul partidei Rafael Nadal - Daniil Medvedev

Galerie Foto

Daniil Medvedev, dezamăgit de publicul de la Australian Open

Rafael Nadal a triumfat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev cu 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5, şi a devenit primul jucător din lume cu 21 de titluri majore în palmares.

Rusul a apărut foarte abătut la conferinţa de presă de după finala Openului Australiei, dar a dat asigurări că decepţia sa nu este legată de meciul pierdut în faţa spaniolului Rafael Nadal, ci de condiţiile exterioare, legate de atitudinea publicului.

În timpul turneului, Mevedev s-a plâns arbitrului în repetate rânduri de zgomotul făcut de spectatori pentru a-l deranja.

"Voi da un mic exemplu. La un moment dat, înainte ca Rafa să servească, am auzit un strigăt şi m-a surprins. 'Hai Daniil!' Şi atunci, o mie de persoane au început să îndemne la linişte. Înaintea serviciului meu, nu am auzit aşa ceva. Este decepţionant, este o lipsă de respect. Nu sunt sigur că atunci când voi împlini 30 de ani, voi mai avea chef să joc tenis", a mai spus el.

"Dacă este să vorbim de tenis, nu sunt decepţionat. A fost un meci enorm, care s-a jucat pe detalii, pe mici lucruri pe care le-aş fi putut face mai bine. Dar acesta este tenisul, aceasta este viaţa. Rafa a jucat de o manieră ireală", a conchis Medvedev.

Daniil Medvedev: "Probabil soția mea e în fața unui televizor spart"

Daniil Medvedev a părut indestructibil în primele două seturi, când a dominat partida, chiar dacă Rafael Nadal a încercat să întoarcă partida în favoarea sa.

Totuși, rusul a fost nevoit la finalul meciului să se recunoască invins, după ce ibericul a avut o revenire fantastică și s-a impus la capătul a peste 5 ore de joc.

Medvedev, care pe timpul meciului s-a arătat deranjat de publicul care l-a susținut pe Nadal, a avut o reacție de campion la ceremonia organizată cu ocazia finalului turneului.

"E greu de vorbit după 5 ore și ceva de joc. Am încercat doar să joc tenis. După meci, l-am întrebat pe Rafa dacă e obosit. E incredibil ce a făcut, să revină de la 0-2. Probabil că nu e obosit deloc, e fantastic. Rivalitatea noastră probabil o să meargă mai departe.

Țin să le mulțumesc celor doi oameni din boxa mea. De obicei, soția mea e și ea acolo, dar acum probabil e in fața unui televizor spart. Le mulțumesc tuturor oamenilor din jurul meu, o să încerc data viitoare să fiu mai bun. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc din nou echipei mele", a spus Daniil Medvedev.

Etichete: rafael nadal , daniil medvedev , australian open 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Nadal nu l-a uitat pe Ion Țiriac după eliminarea de la Madrid Open: ”Următoarele generații se vor bucura, cu siguranță!”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă