Simona Halep in timpul interviului / Foto: Youtube@euronews

A făcut interviul cu Simona Halep și le-a spus tuturor ce impresie i-a lăsat sportiva din România

articol scris de Digi Sport
18.12.2023, 10:26
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Simona Halep (32 de ani) se pregătește de audierile de la TAS, care vor avea loc la începutul lunii februarie a anului viitor.

Sportiva din România va încerca să își demonstreze nevinovăția în fața judecătorilor de la Lausanne, după ce a fost suspendată timp de 4 ani pentru dopaj.

"A suportat un șoc enorm"

Tokunbo Salako, jurnalistul care a intervievat-o pe Simona Halep zilele trecute, a vorbit deschis despre impresiile pe care i le-a lăsat sportiva din România. Acesta a remarcat faptul că Simo a suferit enorm după cele întâmplate, dar și faptul că fostul lider mondial din circuitul WTA este o persoană timidă.

"Clar e dezamăgită, dar nu e total scoasă din joc. Desigur, majoritatea jucătorilor de tenis se confruntă cu dezamăgiri săptămânal, pentru că mulți jucători de tenis au parte de înfrângeri mai multe decât victorii. Dar (n.r. despre Simona Halep), acesta a fost într-adevăr, parafrazând-o pe Regina Elisabeta, un an oribil.

A suportat un șoc enorm și, așa cum spune ea în interviu, și-a dedicat toată viața tenisului. Desigur, testul antidoping e ceva obișnuit pentru jucătorii profesioniști, iar pentru ea să fie găsită vinovată în aceste circumstanțe nu numai că i-a lăsat un gust amar, dar chiar a devastat-o.

E evident că Simona Halep nu acordă prea multe interviuri internaționale, e o persoană care, în mod firesc, e destul de sfioasă, poate puțin un pic timidă când e să vorbească cu mass-media”, a spus Tokunbo Salako, potrivit euronews.ro.

Simona Halep nu mai lucrează cu Patrick Mouratoglou

Sportiva a transmis că nu mai colaborează cu antrenorul francez de ceva vreme.

Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a spus Simona Halep, pentru Euronews.

De asemenea, Simona Halep i-a reproșat public lui Patrick Mouratoglou că nu a ieșit mai devreme în public să-și asume faptul că e vinovat pentru faptul că sportiva a ajuns să se dopeze.

Într-adevăr, a ieșit public. Mi-aș fi dorit să fi făcut asta puțin mai devreme (...) Mi-a fost greu, pentru că mereu am avut încredere în echipele mele, în echipele anterioare și în toți cei cu care lucrez”, a declarat Simona Halep.

Etichete: tenis , simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Primul baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLiga

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi

Gabriela Ruse face spectacol la Trophee Clarins! E în ”sferturi”, iar meciul va fi transmis de Digi Sport

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”