Naomi Osaka la WTA Tokyo / Foto: Profimedia

Video A obținut calificarea în doar nouă minute. Ce s-a întâmplat la WTA Tokyo

articol scris de Digi Sport
20.09.2022, 17:58
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Naomi Osaka (24 de ani, 48 WTA) a obținut calificarea în turul doi al turneului de la Tokyo după o partidă care a durat doar nouă minute.

  • Turneul WTA de la Tokyo poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport.

Naomi Osaka s-a calificat în turul următor la Tokyo după un meci care a durat nouă minute

Galerie Foto

Naomi Osaka a obținut cea mai rapidă calificare în cadrul unei competiții, după ce a profitat de accidentarea adversarei din primul tur la WTA Tokyo. Daria Saville (28 de ani, 55 WTA) a simțit dureri insuportabile la genunchi și a renunțat la joc după doar nouă minute.

Sportiva din Japonia nu a rămas indiferentă după accidentarea Dariei Saville de la Tokyo. Naomi Osaka s-a dus să o consoleze pe sportiva din Australia. Meciul dintre Naomi Osaka și Daria Saville s-a încheiat la scorul de 1-0 pentru niponă.

VIDEO de la WTA Tokyo

În turul următor de la Tokyo, Naomi Osaka o va întâlni pe Beatriz Hadda Maia (26 de ani, 16 WTA), care a trecut în primul tur de Yuki Naito (21 de ani, 210 WTA), scor 6-4, 6-2.

Naomi Osaka a avut un an dificil, dar încearcă să privească înainte

Naomi Osaka, câştigătoare a patru turnee de Grand Slam, a admis că nu a traversat cel mai bun an, dar se simte destul de mulţumită cu situaţia ei actuală.

Osaka, fost lider al tenisului mondial feminin, a alunecat pe locul 48 în utimul clasament WTA, ultima ei victorie fiind consemnată în turul doi la Australian Open din luna ianuarie.

Galerie Foto

Jucătoarea japoneză a fost apoi eliminată în primul tur la Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon nu a jucat din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Anul trecut, Osaka s-a luptat cu problemele ei mentale, iar în acest an s-a chinuit să revină la nivelul anterior, notează Agerpres.

Cu toate acestea, înainte de turneul Pan Pacific Open de la Tokyo, care poate fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport, Osaka părea calmă, împăcată cu situaţia, sugerând că face progrese atât în teren, cât şi în afara lui.

A fost cam greu la început, doar pentru că simţeam că trebuie să fiu undeva, unde evident nu sunt acum. Cred că pentru mine contează mai mult să fiu împăcată cu mine însumi. Ştiu că sunt aici cu un motiv. Anul acesta nu a fost cel mai bun, dar am învăţat multe despre mine.

Viaţa are suişuri şi coborâşuri, iar acest an a fost mai mult în jos decât în sus, dar una peste alta sunt destul de mulţumită de locul în care sunt acum”, a declarat Osaka, 24 ani, cu câte două succese la US Open şi Australian Open.

Etichete: wta tokyo , naomi osaka , beatriz haddad maia , daria saville , meci de 9 minute


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”