Ajla Tomljanovic, la conferința de presă de după meciul cu Simona Halep / Foto: YouTube @Australian Open TV

"Am fost incredibil de aproape, mi-e foarte greu să vorbesc". Tomljanovic, afectată de eșecul dramatic contra lui Halep

articol scris de Digi Sport
10.02.2021, 16:24
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Simona Halep (2 WTA) a obținut o victorie dramatică împotriva australiencei Ajla Tomljanovic (72 WTA), miercuri, în turul secund de la Australian Open, scor 4-6, 6-4, 7-5, după un meci de mare luptă, care a durat peste două ore și jumătate.

"Am fost incredibil de aproape, mi-e foarte greu să vorbesc". Tomljanovic, afectată de eșecul dramatic contra lui Halep

La finalul meciului, Tomljanovic nu și-a putut ascunde tristețea și a recunoscut că acest eșec o va urmări pentru o perioadă. Sportiva din Australia a fost la un singur game de a obține victoria, în decisiv, când a condus cu 5-2, însă Halep a avut o revenire de excepție, cu cinci game-uri adjudecate.

Galerie Foto

"Mi-e foarte greu să vorbesc acum, să văd vreun lucru pozitiv. Mi-am dorit să câștig, în orice fel. A fost un meci de mare calitate, dar am pierdut, iar asta mă apasă cel mai mult acum.

Am simțit că am fost incredibil de aproape, dar, în același timp, știam că nu-mi va face viața ușoară. A făcut exact ce mă așteptam, și-a ridicat nivelul, nu mi-a dat prea multe șanse. Privind în urmă, mi-aș fi dorit să rămân puțin mai agresivă. Totuși, am avut câteva lovituri, însă am ratat. N-aș spune că am prea multe regrete, că aș fi făcut altceva. Trebuia doar să câștig acele patru puncte pentru a termina meciul.

Mâine nu pot să mă trezesc și să mă forțez să uit de acest meci. Va rămâne în mintea mea o vreme. Nu cred că asta e calea de a depăși momentul. Dacă privim altfel, acum două luni nu știam dacă voi fi capabilă să fac un meci ca acesta. Am oameni de calitate în preajma mea, care mă vor ajuta, cu ei pot vorbi. Mă va durea câteva zile, dar voi reveni la antrenamente și voi juca săptămâna viitoare", a declarat Tomljanovic, la conferința de presă.

Ce a titrat site-ul oficial al Open-ului de la Melbourne după triumful Simonei Halep

Simona Halep s-a calificat azi în turul al treilea la Australian Open după ce a învins-o la finele unui meci dramatic pe Ajla Tomljanovic (Australia), scor 4-6, 6-4, 7-5, după două ore și 34 de minute de joc. 

Eleva lui Darren Cahill o va înfrunta în faza următoare pe rusoaica Veronika Kudermetova (36 WTA) și se alătură Soranei Cîrstea, cea care a trecut tot azi de Petra Kvitova.

Site-ul oficial al Open-ului de la Melbourne a descris imediat după meci victoria obținută de finalista din 2018, ediție la care Simo a pierdut ultimul act în fața danezei Carolinei Wozniacki.

"Halep a supraviețuit testului arzător la care a fost supusă de Ajla Tomljanovic", a titrat site-ul turneului de la Melbourne.

Etichete: tenis , simona halep , australian open , melbourne , ajla tomljanovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alex Băluță a fost aproape de un transfer la 15.000 de kilometri de București: ”Eram convins să merg acolo”

Singurele două echipe din La Liga care nu au felicitat-o pe Real Madrid pentru câștigarea titlului

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”