Ana Bogdan va juca pe tabloul principal de la Cincinnati

Video Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 la Washington, după ce a eliminat-o pe campioana Makarova

31.07.2018, 23:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ana Bogdan a învins-o pe Ekaterina Makarova şi a ajuns în turul secund de la Washington. La primul meci pe hard din această vară, românca a avut nevoie de două seturi pentru a obţine calificarea.

Ana Bogdan este în turul al doilea la Washington, după victoria în faţa campioanei en-titre, Ekaterina Makarova. La primul meci direct cu rusoaica de pe locul 30 mondial, jucătoarea de 25 de ani a făcut un prim set foarte bun, care s-a decis în tie-break.

Nici ploaia n-a reuşit s-o scoată pe româncă din ritm, meciul fiind oprit peste 20 de minute. Bogdan şi-a adjudecat tie-break-ul cu 7-2.

Makarova a fost dominată şi în setul secund. Românca a fost la un pas de accidentare când urma să servească pentru meci, dar a închis conturile imediat. După 7-6, 6-3 cu Makarova, Bogdan va juca tot împotriva unei sportive din Rusia, Svetlana Kuzneţova.


UPDATE 23:16 - FINAL DE MECI. Ana Bogdan - Ekaterina Makarova 7-6, 6-3. Românca nu i-a dat nicio șansă rusoaicei în ultimul game. Meciul a durat o oră și 33 de minute. În optimi, Ana Bogdan va da peste o altă rusoaică, Svetlana Kuznetsova.

UPDATE 23:11 - Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 7-6, 5-3. Ana câștigă pe serviciul adversarei și face 5-3. Românca se pregătește să servească pentru câștigarea meciului.

UPDATE 22:39 - Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 7-6. Ana își adjudecă primul set, după ce profită de o dublă greșeală a rusoaicei, care a luat doar două puncte în acest tie-break.

UPDATE 22:35- Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 6-6. Meciul se reia

UPDATE 22:12 - Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 6-6. La 4-1 pentru Ana în tie break, meciul este întrerupt din cauza ploii.

UPDATE 22:07 - Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 6-6. Ana își face serviciul și duce meciul în tie-break.

UPDATE 21:55Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 4-5. După ce Ana a condus cu 3-1, Makarova a făcut re-break, iar acum a preluat conducerea. Ana servește pentru a egala.

UPDATE 21:45 - Ana Bogdan - Ekaterina Makarona 2-0. Ana începe bine și profită de greșelile rusoaicei, făcând break-ul în primul gale, iar apoi câștigând și game-ul 2.


După eliminarea din primul tur în turneul WTA de la București, Ana Bogdan joacă la Washington, acolo unde o are în față pe Ekaterina Makarova, pe care n-a mai întâlnit-o niciodată în circuit.

Între cele două jucătoare sunt nu mai puțin de 57 de locuri diferență în clasamentul mondial, Ana fiind pe locul 87, în timp ce rusoaica e pe 30. Totodată, Makarova este și a patra favorită a turneului american. Dacă va trece de Makarova, Ana va întâlni în optimi o altă rusoaică, Svetlana Kuznețova.

Turneul american, cu premii în valoare de 250.000 de dolari, se dispută între 30 iulie și 5 august și e transmis ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Etichete: ana bogdan , wta washington , ana bogdan washington , bogdan makarova , bogdan kuznetsova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă