Ana Bogdan, în lacrimi după finala WTA Iași Open / Foto: Captură Digi Sport

Video Ana Bogdan și Irina Begu au izbucnit în plâns! Moment special după finala de la Iași Open

articol scris de Digi Sport
23.07.2023, 16:40
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Ana Bogdan (30 de ani, locul 49 WTA) a câștigat finala 100% românească de la WTA Iași Open, 6-2, 6-3 cu Irina Begu (32 de ani, 31 WTA), în direct la Digi Sport 2.

Ana Bogdan și Irina Begu, cuprinse de emoții la festivitatea de premiere de la Iași Open

Ana Bogdan câștigă pentru al doilea an la rând turneul de la Iași, de categorie WTA 125.

Ana Bogdan are două victorii din două confruntări cu Irina Begu. S-a mai impus anul trecut, în sferturi la Parma, scor 6-2, 7-6 (6).

Ana Bogdan s-a ales cu un cec de 13.040 de euro şi cu 160 de puncte WTA, în timp ce Begu a fost recompensată cu 6.960 de euro şi 95 de puncte WTA.

La festivitatea de premiere, ambele jucătoare au izbucnit în plâns și au fost aplaudate zgomotos de către spectatori.

"În primul rând, felicitări, Ana! Felicitări pentru acest turneu, pentru ultima perioadă în care ai jucat extraordinar de bine. Felicitări echipei, faceți o treabă foarte bună.

Mulțumesc mult pentru invitație și pentru această primire, m-am simțit extraordinar, chiar dacă azi n-a fost să fie. Îmi pare rău că n-am făcut cel mai bun meci, însă sper că v-ați bucurat de toată această săptămână.

Aș vrea să-i mulțumesc și antrenorului meu, Victor (n.r. - Crivoi). Știu că nu e ușor de lucrat cu mine (n.r. - începe să plângă). Au fost câteva meciuri grele și emoțiile se văd. Vă mulțumesc tuturor pentru această organizare minunată și sper să ne vedem la anul", a spus Irina Begu.

Ana Bogdan: "Acest trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu"

"Am emoții mai mari acum decât am avut în timpul meciului, pentru că încă nu realizez ce s-a întâmplat și cred că încă visez! Am visat foarte mult la acest moment și mi-am dorit extrem de mult să țin încă o dată acest trofeu în brațe. Iată că am reușit!

Acest trofeu simbolizează puterea mea interioară de a lupta mereu (n.r. - începe să plângă). Ducem lupte pe care puțini le știu, sunt lupte în spatele cortinei, dar pentru mine acest trofeu simbolizează acea putere interioară pe care fiecare dintre noi o avem și pe care trebuie să o scoatem la suprafață. Să arătăm că putem să ne îndeplinim visurile!

Irina, îți doresc din tot sufletul mult succes și, crede-mă, datorită ție am încercat să fiu mai bună azi, să-mi ridic nivelul. Îți mulțumesc din suflet. Cel mai greu moment din viața noastră e acel moment în care trebuie să jucăm una împotriva celeilalte", a spus Ana Bogdan.

Ana Bogdan, la cea mai bună clasare din carieră

După succesul de la Iași, Ana Bogdan va urca 10 locuri în clasamentul WTA. Luni, Ana va fi pe locul 39 mondial, cea mai bună clasare din carieră.

Galerie Foto

Etichete: wta , irina begu , iasi , ana bogdan , iasi open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Irina Begu - Danielle Collins 0-6, 3-6. România nu mai are nicio sportivă la turneul WTA de la Roma

Video Irina Begu - Elise Mertens 6-2, 6-0. Românca, în optimi la WTA Roma după mai puțin de o oră și jumătate

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”