Video Buzărnescu a pierdut finala de dublu de la Praga. Se poate revanşa la simplu

04.05.2018, 17:08
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

UPDATE 18:00: Buzărnescu şi Marozava au pierdut finala de dublu de la Praga. Cele două au pierdut în fața cuplului Melichar/Peschke cu 4-6, 2-6. 

UPDATE Ora 17:30. SET Melichar/Peschke 6-4. Buzărnescu și Marozava au salvat trei mingi de set, dar 5-4 și 40-40 pentru adversare au avut și ghinion. După ce s-au apărat eroic, o minge trimisă de Melichar a prins fileul și a căzut lângă bandă, fără speranțe pentru Mihaela și colega sa.

UPDATE Ora 17:09. A început finala de dublu de la Praga. Mihaela Buzărnescu şi Lidziya Marozava luptă pentru trofeu împotriva perechii Nicole Melichar - Kveta Peschke.


Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 37 WTA) s-a calificat în finala turneului de la Praga, acolo unde va lupa sâmbătă, cu trofeul pe masă, contra Petrei Kvitova, din Cehia. Numărul 10 mondial a devenit prima finalistă a turneului WTA de la Praga, dotat cu premii de 226.750 dolari, după ce a învins-o vineri pe chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie 6, cu 7-6 (6). Kvitova, care a câştigat deja două titluri în acest sezon (Sankt Petersburg şi Doha), nu are încă în palmares un titlu pe zgura de la Praga.

Indiferent de rezultatul meciului programat sâmbătă, Mihaela Buzărnescu e sigură de un salt impresionant în ierarhia mondială. Ea va ocupa de luni locul 32 în clasamentul WTA, cel mai bun loc ocupat vreodată în carieră! Prin această poziţie, Buzărnescu va deveni a doua româncă din ierarhia mondială, devansându-le pe Sorana Cîrstea şi pe Irina Begu, aflate, de asemenea, în Top 40 mondial.

În plus, Buzărnescu este la doar un meci de câştigarea trofeului și la dublu. Românca s-a calificat în semifinale, alături de Lidziya Marozava, din Belarus. Cele două au avut parte de un meci greu în faţa perechii formate din mexicanca Giuliana Olmos şi americanca Desirae Krawczyk. După 6-3, 4-6, meciul a ajuns în supertiebreak. Perechea Buzărnescu / Marozava a fost condusă cu 5-2, dar a revenit şi s-a impus cu 10-8. Joi, Mihaela a primit o veste bună: adversarele din semifinale Barbora Stefkova şi Barbora Strycova s-au retras înaintea partidei.

Astfel, Buzărnescu şi Marozava vor disputa finala de dublu de la Praga, ÎN DIRECT la Digi Sport, de la ora 17:30, unde vor juca împotriva perechii Nicole Melichar - Kveta Peschke.

VIDEO cu finalul semifinalei dintre Buzărnescu și Giorgi


UPDATE 16:11. GAME, SET și MECI MIHAELA BUZĂRNESCU! În ziua în care a împlinit 30 de ani, Mihaela s-a calificat în finala de la Praga, acolo unde va evolua contra Petrei Kvitova, din Cehia. Buzărnescu a trecut în semifinale de Camila Giorgi în trei seturi: 4-6, 6-3, 7-5.


UPDATE 16:09 - Cehoaica Petra Kvitova, numărul 10 mondial în tenisul feminin, a devenit prima finalistă a turneului WTA de la Praga, dotat cu premii de 226.750 dolari, după ce a învins-o vineri pe chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie 6, cu 7-6 (6).

Kvitova, cap de serie 2, va juca în finală cu învingătoarea din semifinala Mihaela Buzărnescu (România, cap de serie 7) - Camila Giorgi (Italia).

Kvitova, care a câştigat deja două titluri în acest sezon (Sankt Petersburg şi Doha), nu are încă în palmares un titlu pe zgura de la Praga.


UPDATE Ora 15:15: SET pentru Mihaela Buzărnescu! A câștigat cu 6-3 setul al doilea în fața Camilei Giorgi și vom avea parte de un set decisiv pentru stabilirea finalistei turneului de la Praga.

VIDEO Finalul setului al doilea

UPDATE Ora 14:35. A început setul al doilea.

Statistica primului set

 

UPDATE ora 14:30: Camila Giorgi a câștigat primul set al meciului cu Mihaela Buzărnescu. 6-4 a fost scorul în favoarea jucătoarei din Italia. 

UPDATE ora 14:00: Începutul meciului dintre Mihaela Buzărnescu și Camila Giorgi.

Mihaela Buzărnescu este în mare formă la Praga. Românca a eliminat-o pe favorita gazdelor Krystina Pliskova şi joacă vineri, în semifinale, cu Camila Giorgi. Meciul începe în direct la Digi Sport 2, la ora 14:00.

Mihaela Buzărnescu este de neoprit! Românca de pe locul 37 WTA a făcut instrucţie cu Krystina Pliskova în turneul de la Praga. Buzărnescu a avut nevoie de doar 34 de minute ca să îşi adjudece primul set cu 6-2. Mihaela a dominat şi actul secund, în care i-a lăsat adversarei doar trei game-uri.

"Am fost pozitivă, am încercat să fiu calmă pentru că ea este o jucătoare foarte talentată şi puternică. Am încercat să servesc cât mai bine şi să profit de şansele de break. Am avut probleme în ultimele luni, este greu la acest nivel şi nu am jucat prea mult. Sunt foarte fericită că am câştigat trei meciuri la rând", a spus Mihaela.

Pentru Buzărnescu, este cea mai importantă performanţă din ultimele patru luni.

"Am avut probleme în ultimele luni, este greu la acest nivel şi nu am jucat prea mult. Sunt foarte fericită că am câştigat trei meciuri la rând", a mai spus sportiva noastră.

În semifinala de la Praga, Buzărnescu o va întâlni pe Camila Giorgi. Italianca aflată pe locul 59 WTA a trecut în două seturi, 6-2, 6-3, de australianca Samantha Stosur. Primul duel direct între cele două va fi în direct la Digi Sport 2, vineri, de la ora 14.00.

Din sferturi, în finală

Mihaela Buzărnescu este la doar un meci de câştigarea trofeului de dublu, la Praga. Românca s-a calificat în semifinale, alături de Lidziya Marozava, din Belarus. Cele două au avut parte de un meci greu în faţa perechii formate din mexicanca Giuliana Olmos şi americanca Desirae Krawczyk. După 6-3, 4-6, meciul a ajuns în supertiebreak. Perechea Buzărnescu / Marozava a fost condusă cu 5-2, dar a revenit şi s-a impus cu 10-8. Joi, Mihaela a primit o veste bună: adversarele din semifinale Barbora Stefkova şi Barbora Strycova s-au retras înaintea partidei. Astfel, Buzărnescu şi Marozava vor disputa finala de dublu de la Praga, in direct la Digi Sport, unde vor juca împotriva perechii Nicole Melichar - Kveta Peschke.

Vineri, 4 mai:

WTA Praga, în direct pe Digi Sport 2:
Petra KVITOVA (CZE) vs. Shuai ZHANG (CHN) - 12:00
Mihaela BUZARNESCU (ROU) vs. Camila GIORGI (ITA) - aprox. ora 14:00
Mihaela BUZARNESCU (ROU)/Lidziya MAROZAVA (BLR) vs. Nicole MELICHAR (USA)/Kveta PESCHKE (CZE) - aprox. 17:30

WTA Rabat, în direct pe Digi Sport:
Ajla TOMLJANOVIC (AUS) vs. Aleksandra KRUNIC (SRB) - 16:00 / Digi Sport 2
Elise MERTENS (BEL) vs. Su-Wei HSIEH (TPE)
Raluca OLARU (ROU)/Anna BLINKOVA (RUS) vs. Georgina GARCIA PEREZ (ESP)/Fanny STOLLAR (HUN) - aprox. ora 20:00 / Digi Sport 3

ATP Estoril, în direct pe Digi Sport 4:
Stefanos TSITSIPAS (GRE) vs. Roberto CARBALLES BAENA (ESP) - 15:00
Kyle EDMUND (GBR) vs. Joao SOUSA (POR)

Etichete: buzarnescu , buzarnescu praga , praga buzarnescu , buzarnescu giorgi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Pintilii a spus care este jucătorul de la FCSB care nu suportă să piardă niciodată: ”Se oftică foarte mult!”

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună