Mihaela Buzarnescu are un start de sezon dezamăgitor

Video Eşec categoric pentru Buzărnescu în optimile de la Eastbourne

27.06.2018, 14:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită de la Eastbourne, scor 1-6, 2-6, în optimile de finală ale turneului WTA din Marea Britanie, dotat cu premii totale de 852.564 de dolari. 

Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a cedat după doar o oră de joc în faţa numărului 12 mondial. 

Ostapenko (21 de ani) a avut 24 de winners, în timp ce românca a adunat doar 8 mingi direct câştigătoare. Baltica a comis 17 erori neforţate, în timp ce Buzărnescu a făcut 24. Mihaela a avut probleme la serviciu (procentaje de 44% la primul serviciu câştigat şi 20% la al doilea), acuzând dureri la spate. 

Buzărnescu a câştigat singura confruntare anterioară cu Ostapenko, anul acesta, în turul al doilea la Doha, cu 6-1, 6-3

Mihaela Buzărnescu va primi un cec de 11.140 de dolari şi 55 de puncte WTA. Românca va juca şi la dublu, alături de Irina Begu, împotriva perechii Vania King (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia). 


Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 2-6. Mihaela Buzărnescu a pierdut categoric contra Jelenei Ostapenko în optimile de finală de la Eastbourne.

Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 2-4. Break realizat de Mihaela Buzărnescu, care continuă să spere că va întoarce soarta partidei.

Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 1-3. Româncei i-au cedat în premieră nervii în acest meci: a dat de două ori cu racheta de pământ după al patrulea game din setul secund.

Buzărnescu - Ostapenko 1-6, 1-2. Letona a realizat şi primul break al setului secund, iar Mihaela Buzărnescu a solicitat din nou sprijinul fizioterapeutului pentru problemele la umăr.

Mihaela Buzărnescu a solicitat intervenţia fizioterapeutului la finalul primului set.

Buzărnescu - Ostapenko 1-6. Jelena Ostapenko a încheiat un set în care a cedat un singur game. 

Buzărnescu - Ostapenko 1-5. Românca a cedat din nou pe propriul serviciu, iar Ostapenko va servi pentru câştigarea setului.

Buzărnescu - Ostapenko 1-3. Încă două break-uri, câte unul de fiecare parte.

BREAK-UL MIHAELEI BUZĂRNESCU

Buzărnescu - Ostapenko 0-2. Letona a reuşit primul break al partidei din optimile de finală de la Eastbourne.

UPDATE 13:11 A început partida dintre Mihaela Buzărnescu şi Jelena Ostapenko.


Buzărnescu - Ostapenko LIVE VIDEO. Mihaela Buzărnescu vrea să îşi continue la Eastbourne seria senzaţională şi va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Jelena Ostapenko, învingătoarea de la Roland Garros 2017, în direct la Digi Sport 2, miercuri, de la ora 13:00.

Aflată într-o perioadă de graţie, după parcursul excelent de la Roland Garros şi semifinala de la Birmingham, Miki vrea să confirme şi la Eastbourne. Marţi a întâlnit o adversară extrem de incomodă, pe Kiki Bertens, dar a reuşit o revenire de senzaţie, semn că e extrem de puternică mental. Astfel, duelul cu letona se anunţă unul extrem de echilibrat, chiar dacă Ostapenko se află în clasament pe poziţia a 12-a WTA (Mihaela e pe 28).

Buzărnescu - Ostapenko LIVE VIDEO. Meci mare cu Bertens

Pentru a ajunge în optimi, Buzărnescu a trebuit să treacă peste o adversară foarte dificilă, Kiki Bertens, pe care a învins-o scor 3-6, 7-6, 6-3.

În primul set, românca a condus cu 2-0 şi 3-1 şi a avut două mingi de 4-1, dar apoi olandeza a întors situaţia şi s-a impus cu 6-3.

În actul al doilea, Bertens a condus cu 5-2, dar Buzărnescu a reuşit o revenire formidabilă şi a condus cu 6-5, după patru ghemuri la rând. Mihaela a ratat o minge de set, iar apoi confruntarea a ajuns în tiebreak, unde Buzărnescu a reuşit să câştige cu 7-5.

În decisiv, Buzărnescu a început cu break, apoi Bertens a condus cu 2-1, românca a reuşit un nou break la 3-2, la 4-3 a salvat trei mingi de break, iar apoi a încheiat conturile cu 6-3. Bucureşteanca a gestionat excelent finalul, chiar dacă la nivel vizual şi auditiv nu a fost cel mai bun spectacol: Miki a avut mai multe crize de nervi, dar odată frustrările rostite a putut să se adune şi să etaleze un tenis excelent.

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 11.140 dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, care a dispus cu 6-3, 7-5 de Kaia Kanepi (Estonia). Buzărnescu a câştigat singura confruntare cu letona (21 ani, 12 WTA), anul acesta, în turul al doilea la Doha, cu 6-1, 6-3.

Mihaela e calificată şi în sferturi la dublu, alături de Irina Begu.

Buzărnescu - Ostapenko LIVE VIDEO, miercuri, de la 13:00, pe Digi Sport 2. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT şi pe digisport.ro.

Etichete: buzărnescu - ostapenko live video , buzarnescu live video , buzarnescu ostapenko live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă