Halep şi Cahill, o echipă perfectă

Video Cahill a făcut iar minuni pentru Simona. "De ce joc așa prost?". Răspunsul lui și glumele plasate perfect

16.08.2018, 10:41
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Simona Halep - Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3. Meci dramatic, întrerupt din cauza ploii! Partida se va relua de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. La fel ca și la Montreal, ploaia a dat peste cap programul liderului WTA. Intrată în turneul de la Cincinnati direct în turul doi, Simona a avut parte de un duel solicitant, în compania jucătoarei de la Antipozi.

La finalul primului set, unul câștigat de Tomljanovic cu 6-4, Simona Halep a cerut intervenția lui Darren Cahil.

"Ce se întâmplă? Nu simți cum trebuie mingea? I-ai oferit cred că cel puțin 15 mingi ușoare. Ratezi toate forehand-urile pentru că le lovești prea plat. Trebuie să le dai puțin mai mult efect" i-a spus Cahill. "De ce joc atât de prost?" a replicat Simona.

"Nu contează! Dă-ți reset! Restartează-te! Returnează mai multe mingi în teren. Ai grijă la primul serviciu, încearcă să deschizi mai mult terenul cu el. Bagă mai mult spin pe forehand, ea va avea mai puțină putere așa. Joacă mai mult ca și cum ai fi pe zgură. Lasă să treacă tot ce a fost în urmă. Ultimele 4-5 game-uri au fost ok. Forțezi un pic cam mult reverul. Lasă mingea să vină la tine în loc să te întinzi către ea pentru că lovești prea plat" a fost răspunsul australianului.

VIDEO CU INTERVENȚIA LUI CAHILL

Până la întreruperea partidei, Darren Cahill a mai discutat de două ori cu liderul WTA. Ultima dată chiar înainte de startul decisivului, atunci când Tomljanovic a cerut intervenția medicului. Sesizând că Simona este foarte "în priză" și are nevoie de un moment de relaxare, australianul și-a început discuția cu o glumă: "Ți-a fost dor de mine?" a întrebat-o australianul, apoi a râs, înainte să-i explice că nivelul jocului său a crescut considerabil.

Sesizând că e obosită, a întrebat-o: "Cum sunt picioarele?". Simona a clătinat din cap, parcă deznădăjduită, iar Cahill a continuat să o sfătuiască: "E la fel, menține sprinturile scurte. Începi fiecare game-ul tare, apoi poți să aștepți și niște puncte gratuite, poate reușești cu retururi pe al doilea serviciu. De asmenea, niște lovituri puternice, joacă pe primul serviciu, iei primul punct și faci 15-0, apoi poți aștepta niște puncte gratuite. Atât timp cât depui efortul pe primele puncte, ești bine".

"Ai un dublu beneficiu, oricum, pentru că ea obosește când se joacă un punct mai lung și îți dă câteva puncte ușoare. Tenisul tău e ok în acest moment. Dacă joci pe mijloc, cu atât ea joacă mai bine, deci cu cât deschizi mai mult terenul și folosești mai mult spin, cu atât mai bine", a mai spus australianul.

Darren Cahill a continuat, pe un ton liniștitor, să îi evidențieze Simonei punctele forte și să îi explice unde sunt creșterile din jocul ei: "Forehand-ul arată foarte bine Ai ratat câteva revere la început, acum arată bine. Simți asta?".

Când răspunsul din partea jucătoarei a întârziat, Cahill a avut și câteva secunde de liniște, preferând să stea, pur și simplu, lângă eleva sa. După ce a primit un răspuns scurt, despre ceva probleme la spate acuzate de Simona, antrenorul a continuat să îi transmită câteva indicații menite să o ajute să își folosească energia cât mai eficient: "Nu trebuie să urmărești fiecare minge, de fiecare dată, ok? Fii un pic mai isteață și joacă punctul. Dacă e 30-30, 40-40 într-un game, nu alerga după fiecare minge, dacă ea are o lovitură bună. Dacă ești în game, ai 15-30 sau 0-15, da, urmărește fiecare minge. Joacă după scor mai bine, dacă îți simți spatele mai bine. Insistă pe primul serviciu".

"Fă să se întâmple ceva cu retururile pe al doilea serviciu. Dacă le ratezi, nicio problemă, e ok. Dar să forțezi pe al doilea serviciu, să fii mai agresivă. Pune mereu puțin spin pe minge", a mai spus Cahill, înainte să încheie în același spirit glumeț: "Te-ai săturat de mine acum? Să plec?". Cu un oftat prelung, Simona a reușit să spună un "Da", scurt, iar el a surâs și a încurajat-o, în timp ce pleca de pe scaun.

VIDEO CU A TREIA INTERVENȚIE A LUI HALEP

Etichete: tenis , simona halep , wta cincinnati , darren cahill , video halep cahill , halep tomljanovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a scris istorie în SuperLigă: borna impresionantă atinsă în sezonul 2023/2024

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

Exclusiv Verdict fără dubii dat în direct: OUT de la Rapid! ”Vor fi schimbări mari”

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Citeşte şi

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”