Simona Halep, la Indian Wells. Foto: Profimedia

Când va juca Simona Halep primul meci de la Moscova. S-a decis ora de start, ÎN DIRECT la Digi Sport

articol scris de Digi Sport
18.10.2021, 19:58
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Simona Halep (30 de ani) a ajuns pe locul 19 în clasamentul WTA, după încheierea turneului de la Indian Wells (SUA). Campioana noastră o ia din nou de la capăt, de data asta la turneul de la Moscova, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

  1. Turneul Kremlin Cup, de categorie 500, începe pe 18 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Organizatorii au decis ca meciul dintre Simona Halep și Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA), reprezentata gazdelor, să se desfășoare mâine, marți, 19 octombrie 2021, nu mai devreme de 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut, când Simona s-a impus cu 6-4, 6-4 la Gippsland Trophy, tot pe suprafață hard.

Dacă va trece de Potapova, Simona Halep poate da fie peste Veronika Kudermetova, fie peste o jucătoare venită din calificări. Apoi, în sferturi, ar urma fie Maria Sakkari, fie Dayana Yastremska. În semifinale, Halep poate întâlni jucătoare mult mai periculoase, precum Aryna Sabalenka, Alja Tomljanovic, Ons Jabeur sau Ekaterina Alexandrova.

Halep a plecat spre Moscova îngrijorată de forma sa și chiar a recunoscut că îi va fi greu să revină la ceea ce juca nu cu mult timp în urmă. Turneul de la Moscova este unul de categorie WTA 500.

România mai are o reprezentantă pe tabloul principal de la Kremlin Cup. Irina Maria Bara (26 de ani, 128 WTA), calificată din postura de lucky loser, o va întâlni pe Tereza Martincova, în primul meci al zilei de pe terenul 1, începând cu ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Simona Halep, în declin. Câte locuri a pierdut în clasamentul WTA, după turneul de la Indian Wells

Simona Halep a ajuns pe locul 19 în clasamentul WTA, după încheierea turneului de la Indian Wells, SUA, care a fost câștigat de către iberica Paula Badosa.

Înaintea turneului de la Indian Wells, Simona Halep (30 de ani) se afla pe locul 17 WTA.

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 la Indian Wells, de către bielorusa Aliaksandra Sasnovich, scor 7-5, 6-4.

Halep a pierdut 240 de puncte în clasamentul mondial, întrucât la ediția din 2019 a ajuns în faza optimilor de finală la Indian Wells. Simona Halep a început anul 2021 pe locul 2 WTA. Românca a ieşit din Top 10 WTA pentru prima dată după şapte ani şi jumătate (din februarie 2014).

După ce a câștigat turneul de la Indian Wells, Paula Badosa a urcat 16 poziții în clasamentul WTA, până pe locul 11. Australianca Ashleigh Barty se menține pe primul loc în lume.

Patru românce în Top 100 WTA

Alte trei jucătoare din România se află în Top 100 WTA. Sorana Cîrstea a urcat două locuri, până pe 38. Irina Begu a urcat cinci poziții, până pe 56. Elena-Gabriela Ruse a făcut un salt de nouă locuri, până pe 83.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian sunt foarte aproape de Top 100 WTA, pe locul 105, respectiv 108. 

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee wta , simona halep anastasia potapova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă