Simona Halep după un meci la Indian Wells / Foto: Profimedia

Capitolul la care Elina Svitolina a numit-o pe Simona Halep drept "cea mai bună jucătoare în prezent"

articol scris de Digi Sport
19.04.2022, 13:06
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) are speranțe că poate reveni printre cele mai bine clasate zece jucătoare din lume, mai ales după ce l-a numit antrenor pe legendarul Patrick Mouratoglou (51 de ani). 

Între timp, românca a primit laude din partea unei colege din circuit, Elina Svitolina (27 de ani, locul 25 WTA). Aflată momentan într-o pauză de la tenis, ucraineanca a numit-o pe Halep drept cea mai bună jucătoare pe zgură din lume, dintre cele care activează în prezent. 

Simona Halep, considerată cea mai bună jucătoare din lume pe zgură de către Elina Svitolina

Conform Tennis World Italia, Svitolina a fost pusă să ofere câte un nume la întrebarea "Care crezi că este cel mai bun jucător/cea mai bună jucătoare de pe zgură în prezent?"

La feminin, Svitolina a nominalizat-o pe Halep, în timp ce la masculin nu a putut alege un singur nume dintre Rafael Nadal (35 de ani, locul 4 ATP) și Dominic Thiem (28 de ani, locul 54 ATP). 

Elina Svitolina, pauză de la tenis

La finalul lunii trecute, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, Elina Svitolina a transmis că va rata meciurile de Billie Jean King Cup, care sunt programate la jumătatea lunii aprilie, dar și mai multe turnee importante din sezonul european din zgură din această primăvară.

Galerie Foto

Au fost câteva luni foarte grele pentru mine, nu doar mental, ci și fizic. De mult timp mă confrunt cu probleme la spate, care nu m-au lăsat să mă pregătesc perfect pentru turnee.

În același timp, observ cu dureri insuportabile în inimă ce se întâmplă în Ucraina și cu cât curaj luptă ucrainenii pentru a-și proteja țara. Asta m-a împins să continui să lupt pe teren. Însă, acum, spatele meu nu mai poate și am nevoie de o pauză de odihnă.

Astfel, sunt tristă să vă anunț că voi rata meciurile de FED Cup (n.r. Billie Jean King Cup, noua titulatură) și câteva dintre turneele mele preferate din Europa. Vă mulțumesc pentru tot suportul pe care mi l-ați acordat în această perioadă dificilă”, a anunțat Elina Svitolina.

Etichete: rafael nadal , simona halep , zgura , elina svitolina , dominic thiem


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Lovitură grea pentru Simona Halep, după accidentarea la genunchi

Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian