Mihaela Buzărnescu / Foto: Getty Images

Ce a făcut Mihaela Buzărnescu în plină pandemie de coronavirus, la câteva zile după ce a anunţat că are probleme financiare

20.03.2020, 09:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mihaela Buzărnescu se alătură şi ea luptei împotriva coronavirusului şi anunţă că va face o donaţie Spitalului Gerota din Bucureşti. Anunţul sportivei vine la câteva zile după ce aceasta dezvăluise că se confruntă cu mari probleme financiare.

Mihaela Buzărnescu, donaţie la Spitalul Gerota

"Zilele acestea trebuie să reţinem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei din cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorinţă mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la Spitalul Gerota şi voi face o donaţie către ei.

Sper că tot mai mulţi oameni să înţeleagă că doar împreună putem ieşi cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toţii este să respectăm normele impuse de autorităţi. Îmi sunteţi în gânduri şi rugăciuni cu toţii", a scris "Miki" Buzărnescu, pe Facebook.

Mihaela Buzărnescu are probleme financiare

La începutul acestei săptămâni, "Miki" a dezvăluit că se confruntă cu probleme financiare. Sportiva nu a jucat niciun meci în acest an, din cauza unei accidentări, şi nu a încasat niciun euro.

"Acum totul e închis pentru tenis. Eu trebuia să plec la Charleston. Dar s-au anulat turneele pentru următoarele șase săptămâni. Eu deja cheltui din banii mei, de 6 luni de când sunt accidentată. Dacă nu jucăm, nu câștigăm bani. Doar cheltuim. Nu e perioadă deloc ușoară. Nu știm ce vom face. Sperăm să dureze doar 6 săptămâni și nu mai mult.

Să vedem ce se va întâmpla cu Wimbledon și Roland Garros. Englezii spuneau că mai bine anulează turneul decât să se joace fără spectatori la Wimbledon. Cei de la Roland Garros spuneau că vor să se joace, dar nu e nimic sigur. Turneul de la Roma e anulat, e posibil să se anuleze și cel de la Madrid.

Totul e o enigmă! Toți suntem alarmați și încercăm să găsim o modalitate de a ne antrena. Toate centrele sunt închise.", a declarat Mihaela Buzărnescu, la Gsp LIVE.

Simona Halep a făcut donaţii la spitalele din Constanţa şi Bucureşti

Şi Simona Halep a anunţat de curând că va dona bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti, în care sunt trataţi bolnavi de coronavirus.

"Din păcate, traversăm cu toţii o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte şi ocazia perfectă să arătăm că ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe să trateze şi să salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a spus Simona Halep, într-un clip postat pe reţelele sociale.

În România, până în prezent sunt 277 de cazuri de infectare cu coronavirus, cele mai multe în Capitală.

Etichete: mihaela buzărnescu , coronavirus , covid-19 , spitalul gerota


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă