Simona Halep / Sorana Cîrstea / Foto: Profimedia

Ce a spus Simona Halep despre Sorana Cîrstea înaintea meciului direct de la Indian Wells

articol scris de Digi Sport
14.03.2022, 09:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Simona Halep, locul 26 WTA, s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Cori Gauff, și va juca în următoarea fază cu Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, care a trecut cu 5-7, 6-1, 6-0 de Anna Kalinskaya.

Ce a spus Simona Halep despre Sorana Cîrstea înaintea meciului de la Indian Wells

Galerie Foto

Simona Halep a vorbit despre duelul cu Sorana Cîrstea, despre care a spus că este o "jucătoare grozavă".

"Va fi o mare provocare pentru mine, dar este doar un alt meci. Sunt obișnuită să joc cu româncele. Desigur, va fi un meci greu pentru că este o jucătoare grozavă. Aștept cu nerăbdare ziua liberă și după mă voi gândi la partida următoare", a spus Simona Halep, conform Eurosport.

"Este grozav să fiu din nou aici, e o atmosferă extraordinară ori de câte ori joc şi vreau să le mulţumesc tuturor că au venit. E întotdeauna o plăcere că mă susţin când joc aici. Sunt fericită că pot vorbi cu voi în această seară. Nu e uşor să găseşti ritmul pe vânt. Dintr-o parte trebuie să joci un tenis, de pe partea cealaltă trebuie să joci un tenis diferit. A fost greu să ajustez, dar ştiam că pot juca un tenis bun pe vânt, când eram copil jucam bine împotriva adversarelor care lovesc puternic.

Azi, a fost aceeaşi situaţie, e important să te ajustezi întotdeauna şi să încerci să câştigi, fără să conteze cum joci, e important să câştigi. Am fost calmă pe teren, nu am vorbit prea mult, lucrez la asta, am am simţit atmosfera în care am avut plăcerea să joc aici. Vă mulţumesc încă o dată şi să ne vedem în turul următor", a declarat mai spus Simona Halep.

  • Meciul din optimile Indian Wells dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea este programat marți, 15 martie, și va fi transmis în direct la Digi Sport. Ora partidei nu a fost încă anunțată de organizatori.

Simona Halep - Sorana Cîrstea, în optimi la Indian Wells. Cine conduce la directe

Galerie Foto

Faza optimilor de finală de la Indian Wells, turneu transmis în direct pe canalele Digi Sport, propune un duel de vis 100% românesc.

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA), care a trecut, după un joc solid, de Cori Gauff (18 ani, 17 WTA), scor 6-3, 6-4, se va duela în faza următoare a competiției cu Sorana Cîrstea (31 de ani, 27 WTA). Aceasta din urmă s-a calificat după ce a învins-o pe Anna Kalinskaya (90 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-0.

Va fi primul duel din ultimii 12 ani între cele două sportive din România, care au ajuns vecine de clasament, ocupând pozițiile 26 și 27, înainte de competiția din California.

Până în prezent, Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au întâlnit de trei ori în carieră, dar toate disputele au avut loc înainte ca învingătoarea de la Roland Garros și Wimbledon să devină un nume de top în circuitul  WTA.

Momentan, Sorana conduce la duelurile directe, 2-1, iar cel mai recent duel s-a înregistrat în 2010, la Cincinnati , atunci când Sorana Cîrstea s-a impus clar și lejer cu 6-2, 6-4.

Etichete: simona halep , sorana cirstea , indian wells


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Tuchel a găsit vinovatul la ambele goluri ale lui Vinicius: ”A fost prea `lacom`”

Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea după ce a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWCât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”