Emma Răducanu / Foto: @ Instagram emmaraducanu

Galerie Foto Ce apariție! Emma Răducanu s-a antrenat la Indian Wells cu un mare campion. Ea debutează în această dimineață la Digi Sport

articol scris de Digi Sport
08.10.2021, 18:26
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Emma Răducanu a ajuns la Indian Wells, acolo unde va juca primul meci oficial după aproape o lună, de când a devenit campioană surprinzător la US Open, pe 12 septembrie.

Emma Răducanu, alături de Andy Murray, la Indian Wells

Jucătoarea din Marea Britanie, care are tată din România, a avut o apariție "specială" la turneul din California, acolo unde a venit alături de fostul lider mondial și triplu câștigător de Grand Slam, Andy Murray (34 de ani), cu care s-a și antrenat.

Cei doi au dsicutat mult pe teren și au și pozat. Pe lângă Murray, Emma a venit la turneul american și cu noul antrenor, Jeremy Bates, care o va ajuta provizoriu, după ce s-a despărțit de Andrew Richardson.

Galerie Foto

Andy Murray a dezvăluit care este secretul Emmei Răducanu.

"De cele mai multe ori, ceea ce îi separă pe sportivii de elită de cei de pe nivelul imediat următor este capacitatea de a învăța rapid și de a procesa informația. Nu toată lumea o poate face, dar jucătorii de top și sportivii cu adevărat de top o pot face.

Nu am stat prea mult timp cu ea pe terenul de tenis, dar nu mă surpirinde faptul că ea a învățat lucrurile extrem de rapid. Ultimele 18 luni înaintea sezonului pe iarbă și Wimbledonului nu a jucat deloc, ceea ce, în anumite privințe, i-a permis să facă unele schimbări tehnice în jocul ei și să se adapteze.

De obicei, în jurul vârstei de 17-18 ani, sportivii joacă mult. Se află la turneele de juniori și sunt la debutul turneelor de seniori, de asemenea. Poate că acea perioadă i-a dat posibilitatea să pună la punt câteva probleme tehnice în jocul ei. Chiar pare că și-a îmbunătățit serviciul și forehand-ul", a spus Murray.

Andy Murray și-a pierdut verigheta în SUA

Andy Murray a fost, recent, protagonistul unui moment amuzant, după ce și-a pierdut verigheta într-un mod ciudat, în Statele Unite ale Americii.

Tenismenul britanic a povestit că s-a antrenat la temperaturi foarte ridicate, de 38-39 de grade Celsius, astfel că încălțările sale au devenit "umede și urât mirositoare", iar în lipsa unui balcon s-a gândit că ar fi o idee bună să lase pantofii sport la aerisit chiar sub mașina sa, care a fost parcată în fața hotelului.

În dimineața următoare, pantofii sport ai lui Murray nu mai erau sub mașină, cum nu se mai afla nici verigheta acestuia, care era legată de unul dintre pantofi, scrie The Guardian, care citează declarațiile tenismenului.

În cele din urmă, Murray și-a recuperat verigheta.

Emma Răducanu, noua vedetă a tenisului mondial

În vârstă de 18 ani, Emma Răducanu este noua senzație din tenis și a impresionat pe toată lumea după ce a câștigat recent US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Performanța este cu atât mai mare cu cât ea a venit din calificări și a triumfat la Flushing Meadows fără set pierdut.

Înainte de US Open, Emma Răducanu se afla pe locul 150 în lume, iar după turneu a urcat până pe 22 WTA.

Victoria Emmei Răducanu, obținută la doar 18 ani, i-a impresionat atât pe specialiștii din tenis, cât și pe sportivi din alte discipline sau jurnaliști. Englezii de la The Sun chiar au plasat performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii.

Performanța de la US Open e cu atât mai importantă cu cât Emma are puțin timp de când a debutat în turneele WTA. Mai exact, ea a jucat prima dată în cadrul unui turneu WTA în iunie, la Nottingham. A urmat apoi Wimbledon, primul turneu de Grand Slam la care a participat și unde s-a oprit în turul 4. Ulterior, US Open a fost cireașa de pe tort.

Interesant este că, înainte de US Open, Răducanu a jucat doar 6 meciuri în circuitul WTA. Au urmat apoi alte 10 partide la US Open, toate câștigate, fără set pierdut, ceea ce i-a uimit pe specialiștii din lumea tenisului, mai ales că ea venea din calificări, ceea ce nu s-a mai întâmplat în istoria tenisului.

Emma Răducanu, care face 19 ani pe 13 noiembrie, e prima câștigătoare britanică de Grand Slam după 1968. La msculin, britanicii l-au mai avut pe Andy Murray cel mai recent, care a triumfat la Wimbledon, în 2016.

Emma Răducanu participă și la Transylvania Open, care va avea loc în perioada 25-31 octombrie, la Cluj-Napoca, pe BT Arena, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Etichete: andy murray , indian wells , emma raducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Citeşte şi

Galerie Foto Emma Răducanu a calificat Marea Britanie la turneul final al Billie Jean King Cup!

Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale