Nick Kyrgios şi Novak Djokovic / Foto: Profimedia

Ce i-a recunoscut Djokovic lui Kyrgios, după ce australianul i-a luat apărarea în disputa cu propria lui țară

articol scris de Digi Sport
04.02.2022, 17:59
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a fost criticat de unele voci din tenis pentru că a încercat să joace nevaccinat la Australian Open.

Surprinzător, unul dintre colegii din circuit cu care a avut contre de-a lungul timpului, Nick Kyrgios (26 de ani, locul 122 ATP), i-a luat apărarea și și-a condamnat propria țară pentru modul în care s-a comportat cu cel care ar fi vrut să-și apere trofeul de la Melbourne la ediția acestui an. 

Novak Djokovic l-a contactat pe Nick Kyrgios după ce i-a luat apărarea în conflictul cu statul australian

Kyrgios a ieșit de mai multe ori în presă cu declarații prin care și-a criticat conaționalii pentru modul în care au gestionat situația, iar Djokovic i-a apreciat suportul. Tenismenul australian a dezvăluit, recent, că sârbul l-a contactat personal și i-a mulțumit pentru sprijin, deși a recunoscut că nu s-ar fi așteptat la un astfel de gest. 

"Am început să vorbesc cu Novak de mai mult timp, m-a sunat după ce i-am luat apărarea. Au fost proteste, s-au făcut glume și s-au dat titluri, dar el este unul dintre marii noștri campioni. La finalul zilei, este om și el.

Novak m-a contactat personal pe Instagram și mi-a mulțumit că i-am luat apărarea. Mi-a spus că nu se aștepta să apar în presă și să-i apăr spatele. Cred că, evident, se simte marginalizat în toată treaba asta.

E periculos când toată lumea e împotriva ta și nu poți să faci nimic, pentru că tot ce vrea el e să vină aici și să poată juca tenis. Cred că are nevoie de suportul celorlalți tenismeni la nivel uman", a declarat Kyrgios, conform Blic

Novak Djokovic nu poate juca la Roland Garros dacă nu se vaccinează cu schemă completă

Sportivii străini vor putea participa la o competiţie în Franţa indiferent de tipul de vaccin cu care au fost vaccinaţi şi vor trebui să respecte protocoalele bulelor sanitare, a anunţat Ministerul francez al Sportului, citat de Agerpres.

Concurenţilor veniţi din străinătate li se va permite să ia parte la întrecerile din Hexagon "dacă prezintă un program complet de vaccinare în ţara lor şi sub rezerva respectării unui protocol strict în bula sanitară", inclusiv un test efectuat "cu mai puţin de 24 de ore" înainte de intrarea în competiţie.

Asta înseamnă că sunt acceptate toate tipurile de vaccinuri, inclusiv vaccinul rusesc Sputnik sau vaccinurile chinezeşti Sinvoac şi Sinopharm. Totodată, sportivii care nu au avut acces la o doză de rapel în ţara lor vor trebui să respecte protocolul şi să fie testaţi cu o zi înainte de competiţie.

Liderul mondial Novak Djokovic este nevaccinat și va avea o decizie importantă de luat, după ce a ratat Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al anului. Sârbul este campionul en-titre de la Roland Garros. Anul trecut, Novak Djokovic l-a învins în finală pe Stefanos Tstitsipas, scor 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

Etichete: novak djokovic , djokovic , nick kyrgios , kyrgios


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”