Simona Halep și logodnicul său, Toni Iuruc / Foto: Instagram @simonahalep

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

articol scris de Digi Sport
13.09.2021, 18:48
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Simona Halep se pregătește de un mare eveniment din viața sa după ce a participat la US Open - marea campioană este gata să spună ”Da” în fața ofițerului stării civile.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc, cel cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mulți ani.

Galerie Foto

Acesta a cerut-o de soție în această vară, iar după ce Simona a acceptat, acum urmează și oficializarea căsătoriei.

300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, după care va urma o petrecere la un local de lux din Mamaia. Nunta ar fi programată anul viitor la București.

Simona Halep împlinește 30 de ani pe 27 septembrie

Totul se va petrece cu 12 zile înainte ca Simona să împlinească vârsta de 30 de ani, iar aniversarea va veni cu un nume nou pentru jucătoarea de tenis. 

Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep - Iuruc de acum înainte, comform ziare.com.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

”Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre ceremonia de la starea civilă a fiicei sale.

Simona Halep a anunțat că se căsătorește cu Toni Iuruc

Fostul lider mondial din tenisul feminin a anunțat că se va căsători cu Toni Iuruc săptămâna viitoare, așa cum precizase deja Ilie Năstase, un apropiat al Simonei.

"Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r - față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă", a spus Halep, la aeroport.

La finalul lunii august, Ilie Năstase, primul număr 1 mondial, a dezvăluit că a fost sunat de Simona Halep, care l-a anunțat că se va căsători pe 15 septembrie, la Constanța.

"De ziua ei (n.r. - a Ioanei).... Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că-și va face cununia pe data de 15 (n.r. - septembrie), la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei", a spus Ilie Năstase, pentru Teo Show.

  • Simona Halep a ajuns până în optimile de finală la US Open, acolo unde a fost eliminată de Elina Svitolina, scor 3-6, 3-6. Românca a obținut 180 de puncte WTA și 265.000 de dolari după competiția de la Flushing Meadows.

Culisele petrecerii ”de nuntă” a Simonei Halep, explicate de Stere Halep. Ce spune despre viitorul ginere și nepoţi

Stere Halep este un tată fericit! Așa se descrie tatăl Simonei, când își vede fiica radiind la brațul logodnicului. Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, iar petrecerea, care a fost în iulie acest an, a făcut parte din tradiția machedonească.

Tatăl Simonei Halep spunea tot atunci că nu s-a stabilit data cununiei civile, dar cert este că va avea loc în acest an. 

Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Cununia civilă va avea loc în acest an. E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place.

La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, 'sub mere nu pot cădea pere'", a declarat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru playsport.ro.

Tatăl Simonei a clarificat un alt subiect despre care s-a discutat în ultima perioadă. A recunoscut că își dorește să aibă un nepot din partea fiicei sale, însă în acest moment nu se pune problema de așa ceva.

Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta”, a adăugat Stere Halep.

Etichete: simona halep , stere halep , toni iuruc , simona halep casatorie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”