Emma Răducanu / Foto: Profimedia

Ce scriu britanicii după eliminarea Emmei Răducanu de la Cluj: "I-a năruit speranța de a-și întâlni idolul Simona Halep"

articol scris de Digi Sport
29.10.2021, 21:27
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Britanica de origine română Emma Răducanu (23 WTA, 18 ani) a fost eliminată în sferturile de finală de la Transylvania Open (Cluj-Napoca) de ucraineanca Marta Kostyuk (55 WTA), scor 2-6, 1-6.

Ce scriu britanicii după eliminarea Emmei Răducanu de la Cluj: "I-a năruit speranța de a-și întâlni idolul Simona Halep"

Campioana de la US Open a comis o mulțime de erori neforțate și a fost condusă pe toată durata meciului de Kostyuk. Totuși, Emma Răducanu rămâne de la Cluj cu primele victorii din carieră în circuitul WTA.

După meci, presa din Marea Britanie a remarcat faptul că Simona Halep și Emma Răducanu nu vor avea ocazia să se întâlnească pentru prima dată în circuitul WTA. Românca s-a calificat în semifinale, unde o va întâlni pe Marta Kostyuk, sâmbătă, în jurul orei 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

"Speranța Emmei Răducanu de a-și întâlni idolul Simona Halep la Transylvania Open a fost năruită de Marta Kostyuk în sferturile de finală. Campioana în vârstă de 18 ani de la US Open a fost învinsă clar, 2-6, 1-6, de tânăra sa oponentă din Ucraina. Înainte de meci, Răducanu vorbea despre cum Kostyuk 'o distrugea' când jucau la nivel de juniori.

Turneul din România a avut o însemnătate aparte pentru jucătoarea de 18 ani, având în vedere că bunica ei încă locuiește acolo, iar tatăl său Ian s-a născut în România. Răducanu, ocupanta locului 23 în lume, a înregistrat prima sa victorie în circuitul WTA contra Polonei Hercog, marți, apoi a învins în două seturi pe Ana Bogdan, două zile mai târziu.

Totuși, contra lui Kostyuk, Răducanu nu a reușit să repete forma extraordinară care i-a adus saltul uriaș. A treia favorită a făcut 41 de greșeli neforțate, spre deosebire de cele 16 ale adversarei, care e cu doar cinci luni mai în vârstă decât ea", a scris BBC.

"Senzația din Marea Britanie, Emma Răducanu, pierde în doar 57 de minute la Transylvania Open. Câștigătoarea de Grand Slam este învinsă 2-6, 1-6 de Marta Kostyuk și ratează semifinala cu Simona Halep. Răducanu nu a fost capabilă să ofere vreun răspuns la loviturile puternice ale adversarei din Ucraina", a scris și Daily Mail.

Emma Răducanu ratează duelul cu Simona Halep. Românca o întâlnește pe Marta Kostyuk

Marta Kostyuk nu a câștigat niciun turneu WTA în carieră și n-are nicio finală. Totuși, ucraineanca este la cel mai bun sezon din circuit, cu semifinale la Abu Dhabi și Istanbul și optimi de finală la Roland Garros.

Simona Halep n-a mai câștigat un turneu WTA din septembrie 2020, când s-a impus pe zgura de la Roma. Constănțeanca, fost lider mondial, are 22 de titluri WTA la simplu.

  • 280 de puncte în clasamentul WTA și 29.200 de dolari va primi câștigătoarea turneului Transylvania Open, aflat la ediția inaugurală.
  • Finalista turneului de la Cluj va primi 180 de puncte WTA și 16.398 de dolari.

VIDEO Emma Răducanu, eliminată de la Transylvania Open

Etichete: tenis , wta , simona halep , marta kostyuk , emma raducanu , transylvania open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”