Fani în tribune, la Australian Open / Foto: Profimedia

Suporterii revin în tribune la Australian Open! Cum arată tabloul semifinalelor

articol scris de Digi Sport
17.02.2021, 10:36
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Spectatorii, absenţi începând de sâmbătă, vor putea să asiste la meciurile de la Australian Open începând de joi, într-un număr maxim de 7.477 de persoane pe sesiune, au anunţat organizatorii turneului de Grand Slam de la Antipozi.

Suporterii revin în tribune la Australian Open 2021

"Vom primi din nou publicul la Melbourne Park de mâine (joi), cu o prezenţă maximă de 7.477 pe sesiune", precizează responsabilii competiţiei de la Antipozi într-un comunicat postat pe Twitter, subliniind că acest număr reprezintă "aproximativ 50 la sută" din capacitatea arenei Rod Laver, care va găzdui meciurile principale.

Acest anunţ este urmarea deciziei autorităţilor sanitare din statul Victoria de a ridica restricţiile impuse pentru combaterea răspândirii coronavirusului, începând cu miezul nopţii de miercuri.

Accesul spectatorilor la meciurile de la Australian Open 2021 a fost interzis sâmbătă, după apariţia unui mic focar al variantei britanice a coronavirusului, iar autorităţile din Victoria nu au raportat noi cazuri de infectare la nivel local în cursul zilei de miercuri.

Cât costă biletele la finala masculină de la Australian Open

Organizatorii competiţiei de la Melbourne ţin foarte mult ca fanii să se întoarcă, după ce au cheltuit o sumă imensă pentru ca turneul să se poată desfăşura, inclusiv circa 40 milioane de dolari australieni pentru plasarea în carantină timp de 14 zile a jucătorilor veniţi din străinătate.

Miercuri dimineaţa, chiar înaintea anunţului autorităţilor, biletele au fost deja puse în vânzare, fiind încă disponibile inclusiv câteva locuri pentru finala masculină de duminică, de pe Rod Laver Arena, la preţul de 550 de dolari australieni fiecare.

Australian Open 2021 | Tabloul semifinalelor

Ashleigh Barty, numărul unu mondial, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului Australian Open, fiind învinsă în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-2, de Karolina Muchova din Cehia, ocupanta locului 27 în ierarhia WTA.

Tabloul semifinalelor la feminin este acum complet:

  • Karolina Muchova - Jennifer Brady
  • Naomi Osaka - Serena Williams

Semifinalele probei de simplu feminin de la Australian Open sunt programate joi.

Daniil Medvedev, numărul patru mondial, s-a calificat în premieră în semifinalele turneului Australian Open după ce l-a învins compatriotul său Andrei Rublev, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-2, miercuri, la Melbourne.

Tabloul semifinalelor la masculin:

  • Novak Djokovic - Aslan Karatsev
  • Daniil Medvedev - Rafael Nadal / Stefanos Tsitsipas

Etichete: australian open , restrictii , coronavirus , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”