Emil Boc a fost șef de galerie la meciurile din Fed Cup, dintre Cehia și România

Video Exclusiv Cehia - România Fed Cup | La Ostrava, ca acasă. Sute de români, trup și suflet alături de fete, cu Boc șef de galerie

09.02.2019, 20:23
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Meciurile din FED Cup, dintre Cehia și România sunt în direct la Digi Sport.

Cehia - România Fed Cup | Simona Halep și celelalte jucătoare din echipa de Fed Cup a României s-au simțit ca acasă în Cehia. La meciul din grupa Mondială a Fed Cup, disputat la Ostrava, câteva sute de români au făcut deplasarea, iar 300 dintre ei au venit tocmai de la Cluj, cu primarul Emil Boc șef de galerie. Se pare că sprijinul lor acestora a fost de real folos, mai ales pentru Simona Halep, care a spulberat-o pe Katerina Siniakova, 6-4, 6-0.

"De la Cluj am venit, am făcut aproximativ 10 ore. Ne bucurăm că am reușit să ajungem, cu așa echipă frumoasă și inclusiv cu domnul Boc, primarul nostru, care a fost șeful galeriei. Extraordinar! Româncele noastre au fost la înălțime", a spus o suporteră.

"Din Cluj-Napoca am venit și drumul a fost foarte greu. Era să ne pierdem și carnetele de conducere, dar pentru echipa noastră, orice... A fost super. Drumul greu, dar a meritat. Suntem fericiți! Sperăm că și mâine o să facem un rezultat excelent. Hai, fetele! Hai, Romania! Excelent! Super! Foarte bun! Felicitări! Și Mihaela a jucat bine, un pic de noroc mai trebuia!", a spus o altă fată venită de la Cluj.

"Suntem vreo 300 de români aici, cei mai mulți de la Cluj, dar și din alte părți ale țării. Ne bucurăm că am putut fi alături de echipa României, să arătăm Europei și lumii că avem o echipă extrem de valoroasă, fetele sunt minunate. Astăzi avem un rezultat bun și mâine ne ducem la victorie. Eu zic că și Miki a jucat foarte bine. Asta este, a fost o mică diferență. Până la urmă, Simona a recuperat și suntem la egalitate, iar mâine, cu Simona și cu Miki în teren, vom câștiga, 3-1 după primele două meciuri. Avem, cum să nu? Mai avem, bineînțeles că mai avem, doar de atâtea ori au fost fetele la Cluj și am venit și noi. Și la bine, și la greu, alături de români, alături de fetele noastre minunate. Și alaturi de maestrul Halep, căruia îi mulțumim încă o dată pentru că ne-a dat șansa nouă, românilor, prin Simona, să fim atât de bucuroși și de fericiți. Vă mulțumim, domnule Halep!", a spus Emil Boc.

Programul zilei de duminică al partidei de Fed Cup Cehia - România

Karolina Pliskova - Simona Halep (14:00)

Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu (16:00)

Partida de dublu va avea loc duminică, după încheierea meciurilor de simplu. Astfel se vor întâlni Katerina Siniakova / Barbora Krejcikova - Irina Begu / Monica Niculescu.

Toate meciurile din întâlnirea de Fed Cup dintre Cehia și România sunt transmise în direct de Digi Sport 1 și pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , halep fed cup , video fed cup cehia romania , video fed cup romania , emil boc fed cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”