George Orodel și Simona Halep / Foto: Instagram-@george.popescuorodel

Cine este George, fanul care o însoțește pe Simona Halep peste tot în lume. Ce mesaj i-a transmis sportivei

articol scris de Digi Sport
19.03.2022, 11:46
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Simona Halep (30 ani, 26 WTA) a ținut să-i mulțumească unui fan anume după victoria cu Petra Martic (31 ani, 79 WTA), scor 6-1, 6-1, care i-a adus calificarea în semifinalele de la Indian Wells.

George este din Craiova, lucrează în domeniul IT, și își face timp pentru a călători la cele mai importante turnee la care participă Halep.

Între timp, Halep a ratat șansa de a juca finala după ce a fost învinsă de de Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA), 6-7 (6), 4-6.

Halep şi Swiatek, campioane la Roland Garros în 2018 respectiv 2020, se vor întâlni şi luna viitoare în meciul din cadrul Billie Jean King Cup, Polonia - România, de la Radom (Polonia), în direct la Digi Sport.

Cine este George, fanul care o însoțește pe Simona Halep peste tot în lume. Ce mesaj i-a transmis sportivei

Galerie Foto

Sportiva din Constanța a avut cuvinte de laudă, așadar, la adresa unuia dintre fanii care au fost în tribune și în California.

De fapt, acel suporter, George, vine peste tot alături de mine în lume. Vreau să-i mulțumesc pentru că mă susține pe toate meridianele”, a spus Halep, la flash-interviul de la final.

Este vorba despre George Popescu Orodel (33 de ani), din Craiova, și lucrează în domeniul IT. Momentul de la Indian Wells l-a emoționat foarte tare pe George. De altfel, după ce Simona a postat prima reacție după eliminarea din semifinale, a venit rândul lui Orodel să-i transmită un mesaj Simonei.

”Felicitari, Simo! Ai jucat un tenis foarte bun, sunt sigur ca anul acesta îți va aduce multe alte momente frumoase. Pentru mine a fost cel mai frumos turneu la care am venit. Îți mulțumesc pentru tot!”, a fost mesajul postat de George pe pagina de Instagram a Simonei.

George Orodel: ”Mi-am dat seama că este un om deosebit!”

Orodel a fost extrem de emoționat în momentul în care Simona l-a lăudat, dar susține că sportiva din Constanța știe să-și răsplătească fanii și în alte moduri.

”Simona e foarte drăguță cu fanii, chiar dacă de multe ori timpul nu îi permite. Ca să menționez doar unul special, în 2014, la Roland Garros nu se mai găseau bilete la unul dintre meciurile ei și atunci ea mi-a lasat un bilet la intrare. Nu cred că își imaginează cât de fericit am fost în ziua aceea.

Turneului de la Indian Wells i se mai spune și Tennis Paradise și pot afirma că în acel moment am simțit că merită denumirea pe deplin. Îi mulțumesc că s-a gândit la mine și că apreciază faptul că o susțin mereu", a povestit George.

Craioveanul a mai precizat că în timp a realizat ce fel de om este Simona Halep.

”Am rămas surprins cum o jucătoare din Romania poate să joace atât de bine și, apoi, căutând mai multe informații despre ea mi-am dat seama că este și un om deosebit. Nu poți fi fanul cuiva cu adevărat dacă nu iți place atât jucătorul din teren cât și omul din afara terenului.

De-a lungul anilor am ajuns la majoritatea turneelor importante unde joacă Simona, chiar și în Australia sau China.

Primul turneu la care am asistat din tribune a fost cel din Sofia, in 2013. Mi-a plăcut atmosfera, mi-a plăcut să fiu acolo, să o susțin pe Simona și în anii următori am continuat să merg la turnee.

Cred că am o medie de 3-4 turnee pe an la care merg. Mie oricum îmi plăcea să călătoresc, așa că de multe ori, pe lângă turneele la care merg, vizitez și locurile din jur. Am incercat să merg la turnee la care nu am mai fost, dar sunt și turnee la care am ajuns de mai multe ori", a spus George Popescu Orodel pentru ziare.com.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee wta , george popescu orodel , george orodel simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”