Horia Tecău, căpitanul-nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României / Foto: Captură Digi Sport

Video Concluziile lui Horia Tecău după înfrângerea României cu Polonia: ”E mare lucru să intri cu Swiatek și să crezi că ai șanse”

articol scris de Digi Sport
17.04.2022, 16:38
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

Horia Tecău (37 de ani), căpitanul nejucător al naționalei feminine de tenis, a tras concluziile la revenirea în țară, după ce România a pierdut categoric în Billie JeanKing Cup, scor 0-4 cu Polonia.

După ce sportivele din România nu au avut replică împotriva polonezelor, Horia Tecău se declară mulțumit de jucătoarele de tenis care au reprezentat tricolorul.

Horia Tecău: ”E mare lucru să intri pe teren cu Swiatek și să crezi că ai șanse”

Deși Andreea Prisăcariu ( 22 de ani) a fost învinsă de Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA), scor 0-6, 0-6, Horia Tecău a fost plăcut surprins de atitudinea cu care a venit jucătoarea de pe locul 324 WTA la lotul național.

Am făcut tot ce a ținut de noi, partea de pregătire a meciurilor. Fetele au fost la un nivel mai înalt în ziua meciului decât atunci când au venit. La meciuri au avut o atitudine bună. E mare lucru să intri pe teren cu Swiatek și să crezi că ai șanse. Trebuie să acceptăm că am jucat cu o echipă puternică. 

M-a impresionat Iga Swiatek. Timpul de pregătire a fost scurt. În condițiile pe care le-am avut, am făcut tot ce am putut mai bine.

Știm bine ce s-a întâmplat la meci. Andreea a fost puțin emotivă la început de meci, nu a lovit lung, dar s-a văzut diferența de nivel. A fost un test. Mi-a plăcut deschiderea ei. Sper să o motiveze această experiență.

Nu știu dacă ar fi fost altfel rezultatul (n.r cu Halep în echipă), dar prezența Simonei ar fi schimbat dinamica jocului. Vă spun, cum am văzut-o pe Swiatek în acest weekend, nu am vazut pe cineva de mult. Așteptăm tragerea la sorți. 

Eu am avut emoții la începutul săptămânii, dar când echipa s-a așezat, am fost foarte confortabil”, a declarat Horia Tecău, la revenirea în România.

Andreea Prisăcariu: "Sunt la cel mai înalt nivel. Nu trebuie să demonstrez nimănui"

După această partidă, transmisă în direct pe Digi Sport, Andreea Prisăcariu (22 de ani) a fost criticată pe rețelele sociale, având în vedere declarațiile făcute înaintea confruntării Polonia – România.

La conferința de presă de la Radom, Prisăcariu a stârnit hohote de râs prin declarațiile ei, iar exprimarea “o să fim foarte şmechere” n-a fost urmată de fapte.

Ca răspuns la criticile primite, Andreea Prisăcariu a postat un mesaj pe Instagram, în care spune că nu are nimic de demonstrat.

“În timp ce joc un meci, nimic nu-mi distrage atenția. Viziune clară și inimă întreagă. Nu pot pierde. Sunt top. Sunt la cel mai înalt nivel și nu trebuie să demonstrez nimănui. Cu respect”, a transmis Prisăcariu.

Etichete: horia tecau , polonia romania , andreea prisacariu , billie jean king cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, ACUM, la DGS 1. La acest scor, meciul se decide în prelungiri

Exclusiv Vești bune pentru Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren

Video ”Zidul” Manuer Neuer, parade de senzație în Real Madrid - Bayern: ”Excepțional din nou!”

Fotbalistul scos de pe teren după doar 26 de minute din Real Madrid - Bayern Munchen

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”