Cristian Tudor Popescu / Foto: Digi Sport

Exclusiv CTP a găsit explicaţia victoriei chinuite a Simonei Halep: "Greşeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieţii din Belgrad"

19.02.2020, 20:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cristian Tudor Popescu e convins că Simona Halep a avut probleme contra lui Ons Jabeur, în turul secund de la Dubai, din cauza faptului că nu a fost suficient de bine pregătită din punct de vedere psihic pentru acest meci.

"E grea mereu revenirea după un turneu dur, mai ales când e vb de un Grand Slam. Simona a jucat rău azi pentru că a jucat bine la Australian Open și a ajuns în semifinale, a făcut şase meciuri.

Dacă pierdea în turul 1 sau 2 avea mai mult timp de odihnă și juca mai bine la Dubai. E vorba mai mult de depresurizare psihică, nu de forma fizică. E greu să o ia mereu de la capăt din punct de vedere psihic. A fost un meci chinuit, nu ne-a umplut de fericire, dar e foarte prețioasă victoria.

Au fost greșeli greu de descris, de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad. Să fii Simona și să trimiți mingi în burta fileului... Nu se întâmplă asta din punct de vedere tehnic, că nu a uitat să joace cu dreapta, ci din punct de vedere psihic, nu are mobilizare suficientă ca să ridice mingea", a declarat gazetarul, la "Fotbal Club".

Simona Halep va juca în sferturile de la Dubai cu Aryna Sabalenka (joi, 18:30, Digi Sport 2)

CTP e convins că Simonei Halep îi e din ce în ce mai greu să se motiveze, odată cu trecerea anilor.

"Se apropie de 29 de ani, de când joacă tenis are un regim de viață extrem de strict, de dur. Când te apropii de 30 de ani apare acest blocaj, <iar servesc, iar mă doare spatele>, sunt prea multe deja vu-uri. Se poate duce vârsta performanţei până la 34-35 de ani și chiar dincolo. Dacă pierdea, și putea să piardă, nu mai avea timp să ne arate cum își creşte jocul", a mai spus Popescu.

Simona Halep va juca în sferturile de finală de la Dubai joi, nu înainte de ora 18:30, în direct la Digi Sport 2 şi digisport.ro, contra bielorusei Aryna Sabalenka.

Etichete: simona halep , cristian tudor popescu , ons jabeur , wta dubai 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

Ons Jabeur i-a dat replica lui Jelena Ostapenko după ce letona și-a dat în petic la Madrid Open

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă