Simona Halep înainte de plecarea la Miami / Foto: Captură Digi Sport

Foto Cu cine s-a fotografiat Simona Halep la Miami

articol scris de Digi Sport
16.03.2024, 12:16
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Simona Halep (32 de ani) va lua parte la turneul WTA 1000 de la Miami, după ce a scăpat de suspendare.

  • Turneul WTA de la Miami va fi primul pentru ”Simo” după ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la nouă luni și va putea fi urmărit în perioada 19-31 martie în direct la Digi Sport.

Simona Halep, alături de Ana Bogdan la Miami

Sportiva din Constanța se pregătește de zor în America, dar și pentru meciul din Billie Jean King Cup cu Ucraina, după ce a primit convocarea din partea lui Horia Tecău, căpitanul nejucător al României.

  • România va întâlni Ucraina între 12-13 aprilie, în barajul pentru calificarea la turneul final, iar partida va fi organizată în Statele Unite, pe zgură.

Între sesiunile de antrenamente, Halep își face timp și pentru sesiuni foto, precum cea de mai jos. Halep s-a fotografiat la Miami alături de Ana Bogdan (31 de ani, 65 WTA) și de Tecău.

Simona Halep a plecat în urmă cu câteva zile în SUA pentru a participa la turneul WTA de la Miami și acolo s-a întâlnit cu Horia Tecău, căpitanul-nejucător al echipei României.

Pentru partida Ucraina - România, Tecău le-a convocat pe Simona Halep, Ana Bogdan, Anca Todoni și Jaqueline Cristian. Ucraina se va baza pe Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok și Nadia Kichenok.

Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice şi voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt şanse minime.

Horia Tecău mi-a scris un mesaj, i-am spus că ne întâlnim la Miami şi discutăm, e mult mai bine faţă în faţă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și primele puncte WTA după suspendare

Simona Halep are asigurate 10 puncte pentru meciul din primul tur de la WTA Miami.

Cu cele 10 puncte, Simona Halep va reveni în clasamentul WTA: românca ar urma să ocupe poziția 1141 în ierarhia mondială

Dacă va trece de primul tur, Simona ar putea ajunge în TOP 1000 WTA. Există și un scenariu prin care Simona Halep ar putea reveni chiar în TOP 100 WTA, însă este greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, având în vede faptul că Simona Halep nu a mai jucat un meci de tenis oficial din august 2022.

Scenariul ca Simona Halep să revină în TOP 100 este unul simplu: românca trebuie să câștige turneul de la Miami, pentru care ar urma să primească nu mai puțin de 1000 de puncte WTA.

În urma acestui scenariu, Simona Halep ar putea ajunge până pe locul 70 în ierarhia mondială. Însă rămâne de văzut cum se va descurca românca la primul turneu după verdictul din partea TAS.

Simona Halep, peste 40 de milioane de dolari câștigate din tenis. Suma poate crește, după participarea la WTA Miami

Galerie Foto

Simona Halep revine în această lună în circuitul de tenis feminin în cadrul turneului de la Miami, pentru care a primit un wild card din partea organizatorilor, după verdictul venit din partea TAS.

Până la startul turneului de la Miami, Simona Halep s-a îmbogățit din premiile turneelor de tenis la care a performat: nu mai puțin de 40.203.437 de dolari a acumulat sportriva din România din premii.

Această sumă uriașă poate crește pentru Simona Halep, dar totul depinde de parcursul acesteia în cadrul turneului de la Miami.

Doar pentru participarea în primul tur al turneului din America, Simona Halep va încasa nu mai puțin de 21.000 de euro, potrivit organizatorilor competiției.

Dacă va trece de primul tur la Miami, Simona Halep își va asigura suma de 31.000 de euro. Câștigătoarea turneului de la Miami se va alege cu un premiu total de 1.000.000 de euro.

Rămâne de văzut ce parcurs va avea Simona Halep la primul turneu la care va lua parte după mai bine de un an și jumătate de pauză.

Înainte de startul turneului de la Miami, Simona Halep are 24 de titluri câștigate în carieră, 579 de meciuri câștigate la simplu și 238 de confruntări pierdute.

Etichete: simona halep , horia tecau , simona halep wta , simona halep miami , halep wta , ana bogdan , simona halep turnee


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Simona Halep, gata pentru al doilea turneu de la revenire! Joacă pe zgură după o pauză de doi ani, în direct la Digi Sport

Video Ana Bogdan - Leylah Fernandez 6-4, 6-1. Românca a avut o prestație excelentă și s-a calificat în turul II la WTA Roma

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”