Simona Halep și Rafael Nadal, în ianuarie 2021/ Foto: Getty Images

Video Cum i-a răspuns Simona Halep lui John McEnroe, după ce a fost sfătuită să "fure" de la Rafael Nadal

articol scris de Digi Sport
27.01.2022, 09:16
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Simona Halep a revenit în România după participarea la Australian Open, acolo unde s-a oprit în optimi. Româncei i s-a amintit că marele John McEnroe i-a recomandat să "fure" din jocul lui Rafael Nadal (5 ATP), care s-a calificat în semifinale la turneul din Australia, după 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3 cu Denis Shapovalov (14 ATP).

Simona Halep, răspuns pentru John McEnroe, care i-a spus să "fure" de la Rafael Nadal

"Ca să pot să progresez în acest sport, trebuie să vin cu ceva, mi-aş dori să fiu mai agresivă. În unele meciuri reuşesc, în altele nu sunt aşa cum mi-aş dori, dar asta durează şi îmi iau timp.

Mi-e greu să cred că sunt ca Nadal (n.r.: top spin la loviturile câştigătoare), mă bucur să aud asta, îmi dă încredere, pentru că jocul meu e mai creativ, nu este să închid ochii şi să dau şi să zic că, dacă intră, e bine, iar dacă nu, aia e.

Îmi place să gândesc mai mult decât să intru pe teren şi să lovesc cât se poate de tare. Nici nu am fizicul să dau cu 200 la oră şi nici nu mi-ar plăcea.

Nadal a fost un model pentru mine, am încercat să fur de la marii campioni atât cât am putut şi cât mi se potriveşte.

Într-adevăr, este o motivaţie pentru mine să mă uit la Nadal şi să încerc să iau câte ceva de la el. Acesta e obiectivul meu, să fiu mai agresivă, dar nu pot să cedez total la jocul meu, aşa că o să fie un mix", a spus Halep.

Simona Halep, eliminată în optimi la Australian Open

Marea noastră campioană a fost eliminată în optimi la Australian Open, 4-6, 6-3, 4-6 cu Alizee Cornet. Halep are însă o favorită.

"Am văzut scorul la ultimul ei meci (n.r.: Ashleigh Barty) şi am spus wow. Este incredibilă şi o admir foarte mult, îmi place tare mult, pot să spun că e jucătoarea mea proferată de pe tur, în acest moment, joacă impecabil îţi dă senzaţia tot timpul că tenisul este uşor, îi doresc să câştige", a spus Halep.

"Spune că vede lucrurile diferit. Am văzut că a declarat că vrea să se bucure de tenis. A fost în top, a văzut ce presiune și așteptări sunt. În unele momente s-a descurcat în foarte bine, în altele a fost greu.

O vedem în unele momente că răstește la cei din echipa ei, pentru a se descărca. Dacă se poate bucura de meciuri și de competiție și dacă ar face ca Nadal, care joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul, atunci va fi foarte bine.

Este o multiplă campioană de Grand Slam, e puternică. Cred că mai poate câștiga un Grand Slam. E posibil. Dacă o va face e altă poveste. A avut o carieră de succes și mereu a luptat", a fost declarația lui John McEnroe

Simona Halep a jucat o finală electrizantă la Australian Open. S-a întâmplat în 2018, când a pierdut dramatic cu Caroline Wozniacki.

Etichete: rafael nadal , simona halep , australian open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Exclusiv ”Cel mai bun din Liga 1” poate retrograda în Liga 2 peste doar o săptămână!

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”