Daniil Medvedev, în Cupa Davis / Foto Profimedia

Daniil Medvedev le-a dat emoții fanilor: "Gata cu tenisul!" Postarea rusului de pe rețelele sociale

articol scris de Digi Sport
05.02.2022, 11:11
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Daniil Medvedev (25 de ani) a avut puterea să glumească pe rețelele de socializare, chiar dacă nu a trecut mult timp de la înfrângerea din finala Australian Open contra lui Rafael Nadal.

Sportivul rus a devenit un personaj în ultimii ani în circuitul ATP, iar caractaerul său deosebit i-a adus mulți fani.

Daniil Medvedev și-a speriat fanii

Înfrângerea din finala Australian Open a reprezentat ultima apariție a lui Daniil Medvedev în spațiul public, dar rusul a ținut să aibă o relație apropiată cu fanii pe rețelele de socializare.

Tenismenul a postat mai mutle fotografii în care apărea alături de o mașină de karting, iar mesajul a fost unul amuzant: "Gata cu tenisul! Antrenamentul meu pentru Formula 1 a început în mod oficial!"

Daniil Medvedev, finalist la Australian Open 2022, s-a retras de la turneul ATP 500 programat săptămâna viitoare la Rotterdam (Olanda).

Daniil Medvedev a decis să nu meargă la turneul de la Rotterdam

Jannik Sinner a anunțat și el că nu participă la întrecerea din Olanda. Cei doi vor fi înlocuiţi cu scoţianul Andy Murray şi francezul Jo-Wilfried Tsonga, foşti câştigători ai competiţiei.

Medvedev, numărul 2 mondial, a declarat că este prea curând pentru el să revină pe teren după finala pierdută în 5 seturi la Melbourne în faţa spaniolului Rafael Nadal, în timp ce Sinner, ocupantul locului 10 în clasamentul ATP, nu va călători în Ţările de Jos din cauza Covid-19.

"Din păcate, nu voi juca la Rotterdam în acest an. Abia am revenit din Australia și nu mă simt pregătit să joc din nou. Rotterdam e una dintre destinațiile mele preferate din circuit, iar Richard (n.r. Krajicek) face o treabă minunată. Abia aștept să revin acolo în viitor", a afirmat Medvedev.

Andy Murray şi Jo-Wilfried Tsonga, câştigători ai trofeului la Rotterdam în 2009, respectiv 2017, reveniţi recent în competiţie după accidentări care i-au ţinut pe tuşă perioade lungi, vor evolua la turneul batav, care va debuta luni, în baza unor invitaţii oferite de organizatori.

Etichete: tenis , f1 , gluma , daniil medvedev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”