Darren Cahill și Amanda Anisimova / Foto: Profimedia

News Alert Darren Cahill nu mai este antrenorul Amandei Anisimova: "Colaborarea s-a încheiat brusc!"

articol scris de Digi Sport
12.03.2022, 11:58
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Antrenorul Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Amanda Anisimova, după doar câteva luni. 

Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu Amanda Anisimova

Galerie Foto

Australianul i-a transmis sportivei din SUA că este epuizat și că nu mai poate continua să o pregătească, informează jurnalistul Ben Rothenberg.

Colaborarea dintre Darren Cahill și Amanda Anisimova s-a încheiat brusc, după primul antrenament al jucătoarei la Indian Wells.

"După primul antrenament de la Indian Wells, Darren Cahill i-a zis Amandei Anisimova că a ajuns într-un punct în care nu crede că mai poate exista progres și că este epuizat, nemaifiind capabil să o însoțească în circuit. El a întrerupt brusc colaborarea", a scris Ben Rothenberg, pe Twitter.

"Cahill mi-a spus că decizia lui nu a avut nimic de a face cu Anisimova. Mi-a spus că îi este foarte greu cu regulile stricte de carantină din Australia. Cahill mi-a confirmat că va reveni în scurt timp în Australia, pentru a se odihni. Anisimova continuă la Indian Wells cu Hleb Maslau și Rob Brandsma în staff.", a mai scris Ben Rothenberg.

Darren Cahill, principalul sfătuitor al Simonei Halep

Simona Halep (30 de ani, locul 26 WTA) s-a calificat în turul trei la Indian Wells, SUA, unde o va întâlni pe Cori Gauff (SUA, 17 WTA), în direct pe Digi Sport 2.

Azi-noapte, Simona Halep a învins-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (52 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-2.

La conferința de presă, românca a dezvăluit că antrenorul australian Darren Cahill (56 de ani) a rămas principalul ei sfătuitor, deși a încheiat colaborarea cu acesta.

Înaintea turneului de la Indian Wells, Simona Halep a început o colaborare cu antrenorul francez Morgan Bourbon (28 de ani), pe care l-a cunoscut la academia Mouratoglou, unde s-a antrenat recent.

"Darren m-a convins să merg la academia Mouratoglou, îl respectă foarte mult pe Patrick. Mi-a spus că ar fi cea mai bună alegere pentru mine, pentru că este destul de aproape de casă. A fost o săptămână minunată acolo, m-am simțit foarte bine. A fost important să merg acolo, am plecat cu lucruri bune.

Este greu să spun ceva după o săptămână (n.r. – de colaborare cu antrenorul Morgan Bourbon). Este un tip de treabă, știe tenis. Încerc să-l cunosc mai bine. Vorbim foarte mult, pentru că nu ne cunoaștem. Îmi place să-mi păstrez rutina pe care o am de mulți ani. El se ajustează în funcție de mine.

Nu am avut niciodată un antrenor mai tânăr decât mine. Mi-a plăcut să colaborez cu antrenori mai experimentați. Dar este ceva nou, interesant, nu am probleme în acest moment. Vom vedea cum va fi.

Am vrut să rămân fără antrenor, am participat la două turnee, dar a fost dificil. Nu e ușor să îți adaptezi pregătirea, eram singură înainte de meciuri. Am simțit că este mai profesionist să am pe cineva alături. În acele două turnee, am văzut unde sunt și lucrurile de care am nevoie. Sigur, acum nu e ușor, e o colaborare nouă, nu știu cum vor decurge lucrurile. Dar e bine să am oameni în jurul meu care știu tenis.

Cu siguranță, Darren (Cahill) a fost persoana cea mai importantă pentru cariera mea. Dar cred că fiecare antrenor a contribuit la jocul meu, la cariera mea. Eu și Darren suntem prieteni foarte apropiați, vorbim. Îl respect foarte mult, mă respectă, este o colaborare foarte frumoasă, dar mai mult decât atât este o prietenie. Nu știm ce ne va rezerva viitorul, sunt fericită că-mi este alături", a spus Simona Halep, la conferința de presă.

În septembrie 2021, Simona Halep s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cel care a ajutat-o să devină lider mondial WTA și să câștige primul turneu de Mare Șlem (Ronald Garros 2018).

Etichete: simona halep , darren cahill , amanda anisimova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF