Simona Halep și Darren Cahill, la on-court coaching / Foto: Getty Images

Exclusiv Darren Cahill nu s-a ferit de cuvinte și a spus care este adevărata față a Simonei Halep

articol scris de Digi Sport
06.04.2024, 08:39
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Simona Halep (32 de ani, locul 1.143 WTA) a revenit în circuit, după ce suspendarea de 4 ani pentru dopaj i-a fost redusă de TAS la 9 luni.

  • Interviul integral cu Darrel Cahill, realizat de Gabriel Morariu, va putea fi urmărit integral în cadrul emisiunii "Așii Tenisului", care se va difuza sâmbătă, 12:30, la Digi Sport 2.

Darren Cahill: "Simona Halep ar trebui să ajungă în Hall of Fame! E o jucătoare incredibilă și o persoană extraordinară!"

Galerie Foto

Darren Cahill (58 de ani), fostul antrenor al campioanei noastre, a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, despre tăria mentală de care a dat dovadă Simona Halep.

Deși a fost acuzată că a trișat, sportiva din Constanța și-a demonstrat, în cele din urmă, nevinovăția, lucru subliniat și de antrenorul australian.

Darren Cahill a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve și crede că aceasta ar merita să ajungă în Hall of Fame, galeria de onoare a celebrităților din tenis.

"Nu pot să o acuz că a făcut asta (n.r. că a mers să joace la Miami). Când stai în afara circuitului timp de 18 luni și simți că ar trebui să fii și tu acolo. Apare stresul, apare anxietatea, îți pui întrebarea dacă vei mai putea juca vreodată? Nu îmi pot imagina prin ce a trecut. Am vorbit de multe ori despre tăria ei mentală, despre abilitatea de a se ridica de la pământ când i se întâmplă ceva rău.

După câte o înfrângere dureroasă, a doua zi Simona venea și spunea să reluăm antrenamentele. Își propunea să devină mai bună, să aibă o nouă șansă. A avut mereu această abordare pozitivă asupra carierei sale. Dar când nu poți ieși pe teren, când ești suspendată din turnee, poate deveni incredibil de dificil din punct de vedere mental. Nu atât din punct de vedere fizic, cât mai ales mental. Este o decizie care influențează o viață.

Din punctul meu de vedere, este o jucătoare care ar trebui să ajungă în Hall of Fame. Are două titluri de Grand Slam, doi ani încheiați pe locul 1 în lume. O jucătore incredibilă. O persoană extraordinară în afara terenului. Din toate acestea cred că ar trebui să fie în Hall of Fame.

Dacă rămânea cu suspendarea, asta nu ar mai fi fost o opțiune. E o imagine cu care rămâi pe viață. Acum a putut să își curețe imaginea. Adevărul a ieșit la iveală. Își poate ține capul ridicat, să meargă cu încredere la fiecare turneu, la fiecare restaurant sau aeroport. Își poate continua viața așa cum merită.", a declarat Darren Cahill într-un interviu EXCLUSIV realizat pentru Digi Sport de Gabriel Morariu.

Simona Halep și-a schimbat iar look-ul! Fanii s-au împărțit în două tabere

Galerie Foto

Simona Halep (32 de ani) și-a schimbat din nou look-ul, în așteptarea turneului de la Rouen, unde a confirmat recent că va participa. Turneul programat în perioada 15-21 aprilie va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport.

În ultima vreme, Halep a decis să renunțe la blondul cu care și-a obișnuit fanii și, treptat, s-a vopsit din ce în ce mai închis. O nouă schimbare de look a avut loc săptămâna aceasta, iar rezultatul a fost etalat pe internet. 

Primele poze cu noua culoare de păr au fost postate pe Instagram, iar Simona s-a arătat încântată de rezultat. De cealaltă parte, fanii s-au împărțit în două tabere în comentarii - unii cred că schimbarea o îmbătrânește, alții că îi stă mult mai bine decât blondă. 

Cum arată acum Simona, dar și trecerea treptată de la blondă la brunetă, în galeria FOTO de mai sus. 

Etichete: darren cahill , simona hlaep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a spus cu cine semnează Louis Munteanu + FCSB vrea să transfere un fotbalist de la Oțelul

”Cea mai mare țeapă din istoria CFR-ului” a ales: ”Lui i l-aș da”

Dani Coman e așteptat să semneze! Nicolae Dică, ”la pachet”

Lovitură pentru Ianis Hagi! A fost pus pe lista de transferuri pentru a-i face loc jucătorului care i-a luat numărul

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”