Simona Halep și Darren Cahill au colaborat până la finalul anului trecut / Foto: Twitter

”De acest lucru sunt cel mai mândru!” Darren Cahill a vorbit deschis despre relația cu Simona Halep. Schimbarea majoră a campioanei noastre

27.01.2020, 23:42
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Simona Halep a demonstrat în ultima perioadă că s-a maturizat ca jucătoare și că are toate armele necesare pentru a schimba soarta unui meci, fără a avea nevoie de ajutorul antrenorului.

Darren Cahill punctează și el faptul că aceasta este cea mai mare schimbare a campioanei de la Wimbledon. Atunci când trece printr-o perioadă dificilă într-o partidă, ea nu mai renunță, așa cum o făcea în trecut. Exemplul perfect este meciul cu Elise Mertens, din optimile de la Australian Open (6-4, 6-4).

”Din punctul meu de vedere, relația noastră a rămas la fel. Simona e la fel de stresată pe teren cum era și înainte, dar încearcă să învețe să stăpânească și să controleze acest fapt.

Arti și eu am vorbit după 4-4 și 40-40 în setul al doilea, după a ratat două șanse de break, având șanse la 4-3, a revenit la 4-4. Vechea Simona ar fi lăsat să-i scape acel game, dar, acum, a refuzat să renunțe.

De acest lucru sunt cel mai mândru, că e capabilă să lupte atunci când lucrurile sunt împotriva ei. Aceasta este marea schimbare pe care am văzut-o în ultimii doi-trei ani”, a spus Darren, într-o conferință de presă.

Halep a pierdut cu Mertens finala de la Doha din 2019

”Simo” a demonstrat astfel că nu mai e dispusă să comită greșelile din trecut. În 2019, în finala de la Doha, ea a condus-o cu set și 2-0 pe Mertens, după un joc dominat autoritar.

Totul s-a rupt însă inexplicabil în setul secund și, în decisiv, Simona nu și-a mai revenit, chiar dacă inițial a făcut un rebreak. La 2-2, au venit două break-uri ale lui Elise care a câștigat astfel trofeul.

În optimile de la Melbourne, lucrurile păreau să se repete. Românca de 28 de ani a avut un set și 3-0 (două break-uri), dar s-a văzut egalată la 4-4, după un joc excelent practicat de belgiancă.

Totuși, în acele momente, Halep a dat totul pe teren și a închis meciul cu un 6-4, care a scutit-o de un set decisiv care putea merge în orice direcție.

Simona Halep - Anett Kontaveit, duel pentru semifinale la Australian Open

Simona Halep se va duela cu Anett Kontaveit în sferturile de finală de la Australian Open. Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două. Precedentele două au fost adjudecate de ”Simo”, în minimum de seturi.

Cea mai mare surpriză reușită de sportiva din Estonia a fost eliminarea umilitoare a Belindei Bencic (6-0, 6-1). Halep a fost și ea uimită de performanța viitoarei ei adversare.

”Am văzut că a câștigat meciul acela rapid, dar sunt sigură că Belinda (n.r. - Belinda Bencic) nu a fost la 100%. E o victorie importantă pentru Kontaveit. E puternică, dar sunt aici pentru orice provocare și vreau să merg acolo și să dau totul. Asta e tot ce am în cap”, a admis Simona.

Etichete: simona halep , australian open , darren cahill


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A semnat cu Rapid după un transfer de 700.000 de euro, dar nu e sigur că va juca în Giulești sezonul viitor

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

Chelsea, ofertă ”de pe altă lume” pentru Victor Osimhen. Romelu Lukaku, inclus în afacere

Citeşte şi

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”