Grigor Dimitrov la Miami Open 1000 / Foto: Profimedia

Dimitrov recunoaște supremația adversarului înaintea finalei de la Miami: ”El este cel mai bun jucător în acest moment”

articol scris de Digi Sport
31.03.2024, 12:31
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Grigor Dimitrov (32 de ani, 12 ATP) îl va întâlni pe italianul Jannik Sinner (22 de ani, 3 ATP) în finala celui de-al doilea turneu Masters 1000 al anului, Miami Open. Meciul poate fi urmărit duminică, nu mai devreme de ora 22:00, LIVE, pe Digi Sport 4. Abonații RCS-RDS mai pot viziona întâlnirea pe Aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro.

Grigor Dimitrov l-a învins doar o singură dată pe Jannick Sinner

Dimitrov e conștient de forma excelentă a adversarului său și de faptul că e dezavantajat de confruntările directe, însă știe de asemenea că și nivelul său a fost de-a dreptul impresionant.

"În mod clar, el este cel mai bun jucător în acest moment, în opinia mea. A jucat un tenis extraordinar și modul în care a reușit să păstreze acest ritm de-a lungul fiecărei săptămâni, este o plăcere pentru mine să privesc.

Acum trebuie să concurez împotriva lui, ceea ce este o ocazie și mai bună pentru mine pentru a vedea care e nivelul cu adevărat.

Îmi plac aceste meciuri, vreau să mă testez fiindcă este până la urmă o finală. Este unul dintre acele meciuri în care trebuie să mă concentrez pe partea mea de fileu. În mod clar, el a arătat că este capabil, dar am făcut la fel și eu",  a declarat bulgarul înaintea duelului cu Alcaraz.

Grigor Dimitrov l-a învins vineri în semifinale pe germanul Alexander Zverev în trei seturi. El a câștigat 99 din cele 188 de puncte jucate în timpul meciului care a durat două ore și 39 de minute.

Pe de altă parte, Sinner a trecut destul de confortabil de rusul Daniil Medvedev cu 6-1, 6-2 în penultimul act. El și-a creat în special nouă oportunități de break pe serviciul lui Medvedev și a transformat patru ași pentru a-și asigura locul în finală.

Sinner a fost într-o formă impecabilă de la începutul anului. El a dat startul anului 2024 cu primul său trofeu de Grand Slam la Australian Open, în ianuarie, iar câteva săptămâni mai târziu a triumfat la Rotterdam Open. A călătorit ulterior în California, pentru Masters-ul de la Indian Wells, unde a ajuns până în semifinale cu Alcaraz.

  • Victoria de vineri a lui Jannik Sinner cu Medvedev a fost a 21-a sa victorie în 22 de meciuri în actualul sezon.
  • Jannick Sinner are un avans de 2-1 la meciurile directe împotriva lui Grigor Dimitrov.

Etichete: grigor dimitrov , live video , jannick sinner , dimitrov se teme de sinner , dimitrov sinner pe digisport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

Foto Îl recunoști? În acest sezon a ieșit campion cu FCSB

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

Citeşte şi

Video Aston Villa - Liverpool 3-3. ”Thriller” pe ”Villa Park”

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”