Emma Răducanu, campioana US Open 2021 / Foto: Getty Images

Emma Răducanu, felicitată de Regina Angliei! Mesajul emoționant al suveranei britanice

articol scris de Digi Sport
12.09.2021, 08:15
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Emma Răducanu - Leylah Fernandez 6-4, 6-3 | Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, premierul Boris Johnson, dar și ducii de Cambridge, William și Catherine, au felicitat-o, în miez de noapte, pe sportiva cu origini românești, după succesul remarcabil de la US Open 2021.

Galerie Foto

”Te felicit pentru succesul obținut la Campionatul de tenis Open al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii și dedicării tale!”, se arată în mesajul oficial al Casei Regale.

În mesaj se mai spune că victoria Emmei de la Flashing Meadows va însemna și un exemplu pentru copiii care vor dori să facă tenis de performanță.

”Nu mă îndoiesc că performanța ta remarcabilă și a adversarei tale, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație de jucători de tenis. Îți transmit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători” , se mai arată într-un mesaj semnat de regină și postat pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Ce a spus Emma Răducanu după ce a câștigat US Open și a stabilit un record istoric

La finalul jocului de la New York, Emma Răducanu a ținut să le mulțumească celor din echipa sa, care i-au fost alături atât în ultimele trei săptămâni la New York, cât și în precedenții ani, și a felicitat-o pe Leylah Fernandez, de asemenea o prezență surpriză în finala US Open.

Emma Răducanu, prima reacție după câștigarea US Open

Vreau s-o felicit pe Leylah, a jucat un tenis incredibil, a învins jucătoare de top aici. A fost un nivel foarte ridicat aici, sper să jucăm și alte finale, la același nivel. Am stat trei săptămâni aici, cu echipa alături de mine, le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de-a lungul anilor.

Și, mai mult, vreau să le mulțumesc celor din New York, pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă.

Leylah a jucat un tenis foarte bun, mereu luptă, de aceea a ajuns în finală. Știam că trebuie să lupt, am rămas foarte atentă pe ceea ce am de făcut și m-am concentrat pe atitudine, asta contează foarte mult.

Viitorul tenisului feminin e grozav, fiecare jucătoare are o șansă. Sper ca noua generație să poată să calce pe urmele unor mari campioane care au fost aici. Mă bucur mult că Virginia (n.r. Virginia Wade, precedenta britanică ce a câștigat un Grand Slam) este aici, la fel și Tim Henman”, a declarat Emma Răducanu, după meciul cu Leylah Fernandez.

Etichete: emma raducanu , emma raducanu wta , emma raducanu us open , emma raducanu turnee wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Citeşte şi

Galerie Foto Emma Răducanu a calificat Marea Britanie la turneul final al Billie Jean King Cup!

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă