Simona Halep şi Darren Cahill / Foto: Instagram

"Este cumplit să o priveşti pe Halep!". Un fan, supărat pe ruptura Simona - Cahill. Răspunsul australianului

15.03.2019, 10:46
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Simona Halep are un parcurs cu suişuri şi coborâşuri în debutul lui 2019, iar mulţi fani sunt dezamăgiţi de prestaţiile româncei. Unii dintre suporteri i-au scris lui Darren Cahill, pe twitter, dar australianul pare convins că astfel de momente sunt inerente în cariera unui sportiv.

După Australian Open, Simona Halep a cedat primul loc mondial, în dauna sportivei din Japonia, Naomi Osaka. Simo a intrat în 2019 cu urmele unei accidentări şi, în mod logic, nu a putut să ajungă la forma maximă imediat. În ciuda faptului că a făcut câteva partide mari, ajungând chiar până în finala de la Doha, mulţi suporteri s-au obişnuit ca românca să aibă mereu prestaţii solide.

Fanii cred că despărţirea de Cahill e motivul pentru jocul Simonei Halep în 2019

Astfel, s-a făcut legătura între rezultatele mai slabe din acest an şi despărţirea de Darren Cahill. În prezent, Halep este fără antrenor, iar acest lucru pare să conteze enorm, cel puţin în accepţiunea fanilor tenisului.

"Numărul doi mondial înregistrează rezultate dezastruoase în 2019 şi este cumplit să o priveşti", i-a scris un fan lui Cahill pe twitter, dezamăgit de parcursul din acest an al Simonei Halep.

Australianul e în permanent contact cu prietenii virtuali şi, în general, le răspunde tuturor. Aşa s-a întâmplat şi acum, doar că Darren, deşi probabil a înţeles unde bate suporterul (la întreruperea colaborării dintre cei doi), nu a vrut să îi dea apă la moară. Nici nu ar fi avut de ce, în condiţiile în care orice sportiv se confruntă de-a lungul unui sezon cu momente mai puţin bune. Halep e lipsită de presiune, se antrenează din greu, şi în multe momente jocul său arată extrem de solid. În acest context, probabil e doar o chestiune de timp până când sportiva din Constanţa va fi din nou la cel mai înalt nivel.

"Eu sunt aici doar pentru întâlniri online dezastruoase", a comentat, plin de umor, Darren Cahill. Sub nicio formă prestaţia Simonei nu poate fi considerată "dezastruoasă", aşa cum crede fanul, iar tehnicianul australian a încercat să îi explice asta subtil.

Toate jucătoarele din top 10 WTA vor fi la Miami

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Miami, în direct pe Digi Sport. Toată "crema" circuitului WTA va fi prezentă la competiţie: Naomi Osaka, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Kiki Bertens, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Serena Williams, Caroline Wozniacki şi Garbine Muguruza sunt printre numele mari care vor lua startul la turneul din Florida.

Şi Mihaela Buzărnescu va fi pe teren la Miami, unde speră să pună punct seriei negre din acest an, în care are o singură victorie. România va fi reprezentată, la simplu, şi de Irina Begu.

Maria Sharapova, accidentată, este singura jucătoare importantă care nu va fi prezentă la Miami Open 2019.

Turneul de la Miami va oferi o luptă palpitantă pentru fotoliul de lider WTA. Naomi Osaka, Petra Kvitova, Simona Halep, Elina Svitolina, Karolina Pliskova şi Sloane Stephens au toate şanse teoretice să fie pe locul întâi la finalul competiţiei.

Turneul feminin de la Miami va fi transmis în direct şi în exclusivitate la Digi Sport în perioada 19-30 martie. Tragerea la sorţi va avea loc duminică.

Etichete: simona halep , darren cahill , halep cahill


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”