Elise Mertens a solicitat time-out medical în setul al doilea al partidei cu Simona Halep / Foto: Getty Images

Criticată dur după finala cu Simona Halep, Elise Mertens reacționează. Cum a explicat momentul controversat

18.02.2019, 15:35
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

VIDEO Simona Halep - Elise Mertens 6-3, 4-6, 3-6 | Simona Halep a pierdut sâmbătă finala turneului de la Doha, în fața belgiencei Elise Mertens, însă un moment controversat s-a petrecut în cel de-al doilea set.

La scorul de 2-1 pentru sportiva noastră, în manșa a doua, Elise Mertens a cerut pauză de vestiar, invocând probleme la spate. Ulterior, adversara Simonei a revenit pe teren și a jucat excelent, reușind să întoarcă soarta finalei. 

Acest lucru l-a determinat pe CTP să afirme că "în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea. Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere".

La două zile după meciul de la Doha, Elise Mertens a vorbit despre episodul care i-a atras un val de critici din partea fanilor tenisului.

"Mi s-a blocat spatele puțin. După ce ai jucat atât de multe meciuri, se poate întâmpla. Așa că aveam nevoie neapărat de fizioterapeut pe teren. M-a ajutat să mă mișc mai bine.

Din acel moment, am încercat să nu mă mai gândesc la spatele blocat, ci să intru în joc și să mă concentrez pe puncte", a spus Mertens, conform ziare.com.

Ce a spus Simona Halep despre time-out-ul medical cerut de Elise Mertens

Mulți iubitori ai tenisului s-au grăbit și au acuzat-o pe Elise că a folosit acea pauză doar pentru a o scoate din ritm pe Simona. 

Halep a comentat și ea pe seama eventualului ”truc” făcut de Mertens, dar nu a dat vina pe adversara ei pentru meciul pierdut la Doha. Oboseala a fost singurul ei dușman, într-un meci în care a câștigat 18 puncte consecutive.

"Nu pot să judec un astfel de moment și nici să dau vina pe așa ceva. Dacă a făcut-o fără niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia să stau concentrată. Nici nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar că la final am fost obosită și nu am mai avut benzină", a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: simona halep , tenis la digi sport , elise mertens , wta doha 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună