Video Begu şi Mitu au cucerit titlul la dublu la BRD Bucharest Open. Irina câștigase trofeul şi anul trecut, alături de Olaru

22.07.2018, 16:06
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Perechea română formată din Irina Begu şi Andreea Mitu a câştigat trofeul în proba de dublu de la BRD Bucharest Open, după ce a învins în finală cuplul Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia), scor 6-3, 6-4.

Jucătoarele române au intrat foarte motivate în meci şi au câştigat pe serviciul adversarelor încă din primul game al întâlnirii. Ele şi-au păstrat avantajul deşi cuplul Kovinic/Zanevska a avut 3 mingi de break în game-ul al patrulea şi s-au distanţat chiar la 5-2.

Pe fondul unei relaxări a româncelor, Kovinic şi Zanevska au reuşit primul lor break. Begu şi Mitu s-au trezit la timp şi au închis setul pe serviciul adversarelor după 37 de minute de joc.
În setul al doilea cele două perechi au mers cap la cap până în game-ul al cincilea, când cuplul belgiano-muntenegrean a făcut break-ul pe serviciul Andreei Mitu. Româncele au reacţionat rapid şi au reuşit re-break-ul, egalând situaţia pe tabelă, 3-3. Apoi, în game-ul al zecelea au câştigat pe serviciul adversarelor şi s-au impus cu 6-4.

Begu şi Mitu au făcut două duble greşeli în acest meci, faţă de cele patru ale adversarelor, şi au reuşit doi aşi, faţă de cei trei ai cuplului Kovinic/Zanevska.

Pentru Irina Begu a fost a doua finală de dublu consecutivă la Bucureşti, după ce în ediţia trecută şi-a adjudecat trofeul împreună cu Raluca Olaru. Şi pentru Andreea Mitu aceasta a fost a doua finală, ea ratând victoria în 2015, când o avea ca parteneră pe Particia Ţig.

Din cele cinci ediţii de până acum ale turneului, trei au fost câştigate de perechi române: Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (2014), Irina Begu/Raluca Olaru (2017) şi Irina Begu/Andreea Mitu (2018).

Pentru câştigarea trofeului, perechea Irina Begu/Andreea Mitu va încasa 12.300 de dolari şi 280 de puncte WTA, în timp ce finalistele Danka Kovinic (Muntenegru)/Maryna Zanevska (Belgia) vor primi 6.400 de dolari şi 180 de puncte.


UPDATE 16:05 Kovinic/Zanevska - Begu/Mitu 3-6, 4-6. Irina Begu şi Andreea Mitu sunt noile campioane la dublu de la BRD Bucharest Open, după ce au încheiat cu un break finala contra perechii Danka Kovinic / Maryna Zanevska.

UPDATE 15:56 Kovinic/Zanevska - Begu/Mitu 3-6, 4-4. Româncele şi-au recuperat imediat break-ul.

UPDATE 15:42  Kovinic/Zanevska - Begu/Mitu 3-6, 3-2. Kovinic şi Zanevska au realizat primul break al setului secund, în al cincilea game.

UPDATE 15:18  Kovinic/Zanevska - Begu/Mitu 3-6. Irina Begu şi Andreea Mitu au încheiat cu break primul set, după ce au fructificat a cincea minge de set avută.

UPDATE 14:58 Kovinic/Zanevska - Begu/Mitu 1-3. Început bun al româncelor, cu break realizat încă din primul game al partidei.

UPDATE 14:40 A început finala de dublu.


Campioanele ediţiei a cincea a BRD Bucharest Open se decid astăzi, în direct la Digi Sport 2. Ultima zi a turneului de la Bucureşti începe la ora 14.30 cu finala de dublu, în care româncele Irina Begu şi Andreea Mitu le înfruntă pe muntenegreanca Danka Kovinic şi belgianca de origine ucraineană, Maryna Zanevska.

Begu ţinteşte al doilea trofeu consecutiv la dublu la Arenele BNR, după ce anul trecut s-a impus alături de Raluca Olaru, după o finală cu belgianca Elise Mertens şi olandeza Demi Schuurs.

De la ora 17.00, tot în direct la Digi Sport 2, va avea loc şi finala la simplu, unde letona Anastasija Sevastova se va lupta pentru trofeu contra croatei Petra Martic.

Sevastova (22 WTA) este prima favorită a turneului şi se află la a doua finală la BRD Bucharest Open, după cea din 2016, pierdută categoric în faţa Simonei Halep, 0-6, 0-6. Letona are două trofee WTA în carieră, la Oeiras (2010) şi Mallorca (2017).

Cap de serie numărul 4 la Bucureşti, Martic (60 WTA) se află la a doua finală din carieră, după cea câştigată în 2012, la Kuala Lumpur. Croata a învins-o în semifinale pe Mihaela Buzărnescu.

Etichete: irina begu , petra martic , andreea mitu , brd bucharest open , anastasija sevastova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Citeşte şi

Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)

Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”