Maria Sharapova, fostă jucătoare de tenis / Foto: Instagram @mariasharapova

Fostul agent al Mariei Sharapova, declarații fără precedent + Rusoaica, de nerecunoscut la 3 ani de la retragere

articol scris de Digi Sport
25.07.2023, 10:54
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Maria Sharapova s-a retras din tenis pe 26 februarie 2020.

Max Eisenbud, despre Maria Sharapova: "E cea mai slabă sportivă care a câștigat un Grand Slam"

Galerie Foto

La 36 de ani, rusoaica se bucură de viața de mamă, după ce a decis să pună capăt carierei de sportivă acum aproximativ trei ani și jumătate. 

Max Eisenbud, fostul agent al Mariei Sharapova, a lăudat-o pe rusoaică pentru forța mentală de care a dat dovadă de-a lungul timpului și a subliniat că acesta a fost principalul atu al Mashei, în condițiile în care nu a fost înzestrată cu atâtea calități, precum adversarele ei.

Maria Sharapova a trecut la profesioniste la vârsta de 14 ani. Ea a câștigat primul său trofeu major în 2004, la Wimbledon, când a învins-o în finală pe Serena Williams.

În următorii ani, jucătoarea din Rusia a mai cucerit alte 4 trofee de Grand Slam și o medalie olimpică de argint. Max Eisenbud a fost alături de fosta sportivă încă de când aceasta avea 12 ani.

"Pe lângă faptul că a fost o jucătoare uimitoare de la 11 ani, când am văzut-o pentru prima dată, Maria Sharapova a fost mereu pusă pe treabă, a știut mereu ce are de făcut și și-a dedicat tot timpul și toată energia pentru a deveni cea mai bună versiune a ei.

Le spun oamenilor mereu că, probabil, ea este cea mai slabă sportivă, și i-aș spune-o și dacă ar fi aici (n.r. râde), cea mai slabă sportivă care a câștigat vreodată un Grand Slam. Nu putea să arunce mingea, nu știa să trimită un passing, nu știa să lovească, dar a găsit calea.", a afirmat Max Eisenbud, la "The Tennis Podcast", informează Sportskeeda.com.

"Cred că a fost cea mai puternică jucătoare din punct de vedere mental, din tenis. Și aș pune-o pe această listă alături de toți marii campioni, pentru că ea nu a fost o așa bună sportivă, precum ceilalți. Știa că vrea să facă performanță, atât pe teren, cât și în afara lui. A fost o tânără uimitoare!", a completat Max Eisenbud.

Maria Sharapova, schimbare de look. New York Post: "E de nerecunoscut!"

Galerie Foto

Maria Sharapova împlinit 36 de ani în luna aprilie, iar jurnaliștii de la New York Post au remarcat o schimbare radicală de look la fosta sportivă.

MaSha, care și-a obișnuit fanii să se vopsească blondă, a optat pentru o schimbare și este acum șatenă. (FOTO, în galeria de mai sus).

"Maria Sharapova este de nerecunoscut în ultimele imagini de pe Instagram. Fanii sunt încântați de noul look.", scrie sursa citată.

Fanii au felicitat-o pe Maria Sharapova pentru alegerea făcută. "Ador noua culoare a părului tău, Maria!", "WOW! Foarte frumoasă!" sau "Îmi place părul tău închis la culoare!" sunt doar câteva dintre comentariile primite de MaSha pe pagina de Instagram.

CV Maria Sharapova

  • Nume: Maria Yuryevna Sharapova
  • Avere: 196 de milioane $ (anul 2023)
  • Vârsta: 36 de ani (născută pe 19 aprilie 1987)
  • Rezidență: Los Angeles, California, SUA
  • Stare civilă: necăsătorită (logodită cu Alexander Gilkes)
  • Surse de venit: câștiguri din tenis, publicitate, idei de afaceri, investiții
  • Câștig total din tenis: 38,777,962 $
  • Contracte de publicitate: Nike, Tiffany, Motorola, Tag Heuer, Land Rover și Porsche
  • Câștiguri din publicitate: 250 de milioane $

Maria Sharapova, 5 titluri de Grand Slam

Maria Sharapova a spus adio tenisului la începutul anului 2020, din cauza multiplelor accidentări. Fostul lider mondial are în palmares 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Maria Sharapova a început tenisul la 6 ani, când s-a mutat din Rusia în SUA, alături de tatăl ei. Mama sa nu a putut merge și ea timp de doi ani, din cauza problemelor cu viza. La acea vârstă, cea care i-a văzut potențialul a fost Martina Navratilova, care i-a recomandat să se antreneze în Statele Unite.

La 14 ani a jucat pentru prima dată la Indian Wells. A câștigat Wimbledon în 2004, când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014, ultimul dintre acestea chiar într-o finală cu Simona Halep.

În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Sharapova a ajuns pentru prima dată lider WTA în august 2005, acolo unde a rămas timp de 21 de săptămâni.

Etichete: maria sharapova , maria sharapva


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale. „Să fie conștienți cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat, marţi, că va lovi țări din Europa dacă NATO permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca ţinte pe teritoriul rus, transmit agenţiile AFP şi EFE. „Ar trebui să fie conştienţi cu ce se joacă”, avertizează Putin țările NATO. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

E OUT: prima plecare de la Dinamo, după salvarea de la retrogradare! Avea cel mai mare salariu din lot

Surprinzător! Imediat după meci a anunțat că are o relație cu sportiva din Rusia care a atras atenția întregii lumi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe în ce condiții revine Florin Tănase la FCSB. ”Merg pe varianta asta”

Gigi Becali a anunțat transferul verii la FCSB! ”O să fie tare de tot”

Nicolae Stanciu a spus care e ”singurul lucru pe care l-ar schimba de la echipa națională”

Anunțul surprinzător făcut de Carlo Ancelotti înaintea finalei UEFA Champions League

Citeşte şi

"Credeam că sunt o tipă dură și că va fi ok să-mi las copilul!" Maria Sharapova a spus lucrurilor pe nume

S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, zeiță în alb, într-o rochie cu decolteu amețitor. La 61 de ani atrage toate privirile oriunde ar fi

Gigi Becali, ofertă secretă pentru atacantul sud-african Tshegofatso Mabasa! Detaliile negocierilor cu Orlando Pirates citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Cinci alimente comune care pot fi mortale pentru animalele de companie. La ce trebuie să aibă grijă proprietarii